Сдружение Маринела, в партньорство с хотел Marinela Sofia, подготвиха програма

...
Сдружение Маринела, в партньорство с хотел Marinela Sofia, подготвиха програма
Коментари Харесай

Сдружение Маринела помага с настаняване и работни места на бежанци от Украйна

Сдружение Маринела, в партньорство с хотел Marinela Sofia, приготвиха стратегия за помощ на фамилии от Украйна, напуснали родината си, поради войната . Целта на акцията е да обезпечи настаняване и работни места за бежанците, с което да бъдат подкрепени в този сложен миг.

“От доста години измежду нас има сътрудници украинци и ни е извънредно тъжно, заради протичащото се в родината им. Искаме да бъдем оптимално ефикасни в помощта и поддръжката си. Никой не заслужава да живее в боязън и заплаха. Щастлив съм, че нашият хотел е от първите, които ще обезпечат най-малко краткотрайно успокоение на нуждаещите се”, съобщи мениджърът Калоян Николов. Групата на Арабаджиеви беше измежду първите, които започнаха всеобщо да наемат бесарабски българи - родната диаспора в южна Украйна.

Хотел Marinela Sofia и едноименното съдружие са измежду обичайните бизнеси и организации, които демонстрират висока обществена отговорност. Те бяха и измежду първите, които подкрепиха лекари от първа линия в битката с коронавирус 19, а акциите им с топла кухня и щедрост за хора в неравностойно състояние са годишни.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР