Сделката за британското напускане на ЕС не може да бъде

...
Сделката за британското напускане на ЕС не може да бъде
Коментари Харесай

Юнкер пред Тереза Мей: Сделката за Брекзит не може да бъде променяна

Сделката за английското овакантяване на Европейски Съюз не може да бъде променяна. Това предизвести ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер английската премиерка Тереза Мей. На среща в Брюксел двамата водачи се споразумяха за нови договаряния преди края на февруари, съобщи Ройтерс.

АСъщо по този начин, Юнкер е прецизирал, че могат да бъдат импортирани промени в документа, обвързван с бъдещите връзки на Англия с Европейски Съюз, който върви към съглашението.

Мей е показала разнообразни разновидности, с които да отговори на безпокойството в английския парламент по отношение на ирландската граница.

„ Преговорите бяха извършени в духа на взаимна работа за реализиране на методично овакантяване на Европейски Съюз “, сподели представителят на Юнкер Маргаритис Схинас. Той добави, че Европейският съюз е подготвен да работи още върху съпътстващата декларация за бъдещите връзки с Англия.

Междувременно стана ясно, че спор в английския парламент за Брекзит е плануван за 14 февруари.

На собствен ред немската канцлерка Ангела Меркел съобщи, че решение на казуса с избягването на „ твърда “ ирландска граница може да бъде открито и без предоговаряне на към този момент постигнатата договорка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР