Сделката между Арсенал и Манчестър Юнайтед за Хенрих Мхитарян и

...
Сделката между Арсенал и Манчестър Юнайтед за Хенрих Мхитарян и
Коментари Харесай

От Германия за Обамеянг: Нещата могат и да се забавят

Сделката сред Арсенал и Манчестър Юнайтед за Хенрих Мхитарян и Алексис Санчес е близо, само че тази за Пиер-Емерик Обамеянг може и да се забави. Германската секция на Sky заяви, че договарянията сред лондончани и Борусия (Дортмунд) не вървят толкоз безпрепятствено и е мъчно да се чака, че вест ще има в идващите най-малко няколко дни.

В събота стана ясно, че първата оферта на “топчиите” за Обамеянг е била за 50 млн. евро, само че тя е била отхвърлена от управлението на Борусия. Може би в тази връзка от нощес в Дортмунд са изпълнителният шеф на Арсенал Иван Газидис и основният скаут на клуба Свен Мислинтат, който единствено допреди няколко месеца работеше за “жълто-черните”.
Arsenal chief executive Ivan Gazidis and club officials remain in Germany in hope of securing a deal for Pierre Emerick-Aubameyang
Read more here https://t.co/3cnK4Z54dC pic.twitter.com/ptFSi9CHfE
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) January 22, 2018

Самият състезател към този момент е договорил персоналните си условия с Арсенал. Договорът на габонеца ще бъде за 3,5 години, като той ще получава по 170 000 паунда на седмица. Очаква се в посока " Сигнал Идуна Парк " да потегли Оливие Жиру.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР