Сделка за покупката на агенция и радио Фокус на покойния

...
Сделка за покупката на агенция и радио Фокус на покойния
Коментари Харесай

ОБРАТ: Няма сделка за Фокус на покойния Поручик

Сделка за покупката на организация и радио " Фокус " на починалия публицист и родолюбец Красимир Узунов не е подписана, а договарянията към момента се водят. Това стана ясно от думите на вдовицата на Поручика - Тетяна Узунова, която опроверга информацията, че " Медия груп 24 " придобива медийната верига.

На 16 април вестници и осведомителни организации получиха информация, че това е дефинитивно решение и договорката е парафирана, както и че „ Медия груп 24 “ била предпочетена пред няколко други кандидат-купувачи за придобиване на активите на „ Фокус-Нунти " ООД.

Днес обаче наследницата на Поручка съобщи, че договаряния към момента се водят и името на окончателния покупател надалеч не е известно.

" Ще доразвием изключителния информативен капацитет на „ Фокус “, комбинирайки го с доста и качествено наличие от районите, където пък „ Медия груп 24 “ ЕООД е неоспорим водач. Ще създадем и няколко общи новинарско-информационни продукта в София и огромните регионални градове. Имаме ясна визия и тактика за развиването на „ Фокус “, разяснява притежателят на деклариралата се като покупател на веригата Кирил Налджиев предходната седмица.

" 14 години градихме дружно с Красимир " Фокус ", няма по какъв начин да не изпитвам сантимент. Информацията, че към този момент има договорка, е спекулативна и подвеждаща. Водят се диалози с няколко купувачи ", отсече Тетяна Узунова, която е притежател на " Фокус-Нунти " дружно с щерка й Деница.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР