Считаната за една от най-сексапилните тенисистки у нас Юлия Стаматова

...
Считаната за една от най-сексапилните тенисистки у нас Юлия Стаматова
Коментари Харесай

Знойна тенисистка изкушава „Лудогорец“ в Турция! Футболисти търсят къде е терасата на Юлия Стаматова

Считаната за една от най-сексапилните тенисистки у нас Юлия Стаматова изкушава футболистите на „ Лудогорец “ в Турция. Палавата софиянка взе участие на шампионат на червени кортове в курорта Анталия, само че спи в намиращия се в съседство град Белек, където футболните първенци карат подготовка.

От няколко дни Юлето предизвика с забавни фрагменти от терасата на хотела си. Тя е по спортно, впито по нея клинче. В по-топлите дни тенисистката даже си прави слънчеви бани по бански.

Изгледат от стаята й е към преградна зелена градина с палми. Някои от звездите на „ орлите “, които са почитатели на Стаматова в обществените мрежи, тръгнали да я търсят, с цел да я зърнат във времето за отмора, написа „ България Днес “.

28-годишната хубавица няма половинка до себе си, откогато се раздели с някогашния към този момент футболист на „ Лудогорец “ Абел Анисе . Кандидати за сърцето й не липсват, само че към този момент тя не откликва на офертите. Най-секси тенисистката би шута на Анисе след 2-годишна буреносна връзка, минала през раздели и събирания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР