Сближаване между президентство и изпълнителна власт може да има, но

...
Сближаване между президентство и изпълнителна власт може да има, но
Коментари Харесай

Радев постави условие на Денков. Ето какво

„ Сближаване сред президентство и изпълнителна власт може да има, само че зависи по кое време министър-председателят се абстрахира от менторите си. “ Това сподели президентът Румен Радев, който е в Димитровград за отбелязването на празника на града, представен от bTV.

На въпрос кои са те президентът разяснява: Тези, които са в записите.
-->
Вчера той съобщи, че съгласно него ръководещата коалиция не чува хората.

„ Все по-ясно за всички е, че страната се ръководи подмолно. Цените порастват, свадите се множат. Те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически Министерство на вътрешните работи и службите. Това отклонява страната ни от демократичния път на развиване, от правилата и нормите на правене на европейска политика “, каза президентът през вчерашния ден. 

Радев участва на тържеството по случай 76 години от основаването на Димитровград, който е и негов роден град. В словото си той приканва димитровградчани да съблюдават празниците.

" Днес още веднъж търсим пътя сред съзиданието и отрицанието. Зачеркват се обичаи, утвърждавани с генерации. Затова всички ние, изключително димитровградчани, сме длъжни да припомняме за самоотвержения образец на тези, които с непринуден труд съградиха този град и цяла България ", съобщи президентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР