Сблъсъците в Лига Европа набраха скорост и е време да

...
Сблъсъците в Лига Европа набраха скорост и е време да
Коментари Харесай

"Зенит", "Лацио" и "Борусия" треперят за мястото си в Лига Европа

Сблъсъците в Лига Европа набраха скорост и е време да станат ясни участниците в четвъртфиналите. Първо обаче любимците би трябвало да преминат сполучливо през реваншите, а за част от тях тазвечершните мачове се оказват " изправителен ". Три от тях ще може да гледате директно в каналите на bTV Media Group.

" Динамо " Киев - " Лацио ", 20:00 ч., bTV Action

Римските " орли " изпуснаха питомното и в този момент ще би трябвало да гонят " дивото " и то в Киев. Първата среща приключи 2:2, като всички попадения паднаха през второто полувреме. Равенството обаче скапе салдото на " Лацио " против украински тимове - до в този момент като хазаин римският отбор имаш единствено победи.

В Киев италианските тимове се показват чудесно, като имат 7 победи, 1 загуба и 3 равенства. " Динамо " обаче има Жуниор Мораеш, който преди няколко сезона играеше в ЦСКА, а в този момент има 7 гола в европейските клубни шампионати.

" Зенит " Казан - " Лайпциг ", 20:00 ч., RING

Германският отбор победи като хазаин в първата среща с 2:1. Днес обаче на " биковете " им следва конфликт в непозната Русия, а мощната игра от преди седмица няма да им помогне.

" Зенит " е успявал да приключи с победа 2 от срещите си с тимове от Германия, само че е губил в цели 5, в този момент обаче домакинската аудитория ще оказва помощ, само че и ще изисква много повече от добра игра.

" Залцбург " - " Борусия " Дортмунд, 22:05 ч., bTV Action

Австрийският отбор сервира самобитна изненада в Германия, побеждавайки с 2:1. Това сигурно ще накара " жълто-черните " да вложат всички сили в реванша през днешния ден.

" Лайпциг " обаче сигурно няма да се съобщи толкоз елементарно! Още повече, в случай че успее да в профил противника си, отборът ще запише името си в историята на австрийския футбол като първият тим от страната, успявал да се класира за четвъртфиналите в Лига Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР