Сблъсъкът между американските спринтьори Ноа Лайлс и Майкъл Норман на

...
Сблъсъкът между американските спринтьори Ноа Лайлс и Майкъл Норман на
Коментари Харесай

Лайлс срещу Норман в битка на 200 метра на Диамантената лига в Рим

Сблъсъкът сред американските спринтьори Ноа Лайлс и Майкъл Норман на 200 метра ще е една от най-класните атлетически борби на шампионата от Диамантената лига “Голдън Гала Пиетро Менеа” в Рим на 6 юни. Лайлс няма загуба на половин обиколка в диамантените шампионати. През 2017 година той завоюва в Шанхай и финалния шампионат в Брюксел, през 2018 година записа пет победи, бяга под 19.7 в четири от тези надпревари и сложи персоналния си връх от 19.65 секунди в Монако.

Норман оглави международната класация за сезона на 400 метра през предходната година с резултат от 43.61 секунди, а скоро по-късно сведе персоналния си връх в дисциплината до 43.45 секунди.

Местният любим Филипо Торту също ще се включи в надпреварата на 200 метра. Неговият персонален връх в дисциплината е 20.34 секунди от Диамантената лига в Рим през 2017 година, когато той беше единствено на 18. Миналата година той усъвършенства върха на Италия на 100 метра, откакто бяга 9.99 секунди.

View this post on Instagram
A post shared by HALFSHAVE (@gianmarcotamberi) on May 5, 2019 at 4:04am PDT
В бранша за скок височина при мъжете също ще бъде много забавно. Там сили ще премерят трима от огромните първенците в последните години - международният отличник в зала от Портланд 2016 и локален любим Джанмарко Тамбери, олимпийският първенец Дерек Друин (Канада) и международният първенец от Москва 2013 Богдан Бондаренко (Украйна).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР