Сблъсък между МВР и прокуратурата за изборите. Според полицията кметът

...
Сблъсък между МВР и прокуратурата за изборите. Според полицията кметът
Коментари Харесай

Нов сблъсък между МВР и прокуратурата: Сега заради сина на кмета на Симитли

Сблъсък сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за изборите. Според полицията кметът на Симитли Апостол Апостолов е пропагандирал в деня на вота. От държавното обвиняване обаче отхвърлят да образуват досъдебно произвеждане.

В деня на вота кметът на Симитли Апостол Апостолов е бил в една от секциите в района. По данни на Министерство на вътрешните работи той е притискал хората да гласоподават за избрана партия – ГЕРБ, с избрана преференция – за сина му. От прокуратурата показаха, че няма задоволително доказателства за това.

В село Долно Осеново в изборния ден Ина Маслянкова е член на секционна изборна комисия.

" Аз чувах по какъв начин се дават вербални инструкции с шепот, който обаче се чуваше, сподели Ина Маслянкова. Става дума за Стефан Апостолов Апостолов ", твърди Маслянкова пред Би Ти Ви.

Стефан Апостолов е кандидат-депутат от ГЕРБ и наследник на кмета на Симитли Апостол Апостолов. Ина Маслякова подава сигнал до полицията.

„ Доста интензивно е работил, пропагандирал, тормозил една от секциите. Събрахме задоволително доказателства, бяха налице задоволително данни “, заяви вътрешният министър Иван Демерджиев.

От Районната прокуратура в Благоевград оповестиха, че са получили сигнал за пропаганда против Апостол Апостоловот " Продължаваме промяната ". Според събраните от обвиняването доказателства сигналът, че кметът на Симитли пропагандира изрично не дава отговор на истината. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР