Съзнателно ли бива извършвано това нагло действие?Съзнателно или не -

...
Съзнателно ли бива извършвано това нагло действие?Съзнателно или не -
Коментари Харесай

Шофьори паркират пред чужд гараж в Стара Загора... всеки ден СНИМКИ

Съзнателно ли бива осъществявано това безочливо деяние?

Съзнателно или не - факт е. Шофьори на коли всеки Божи ден - като заран, по този начин и вечер, паркират пред непознат гараж в Стара Загора. Огромната гаражна врата очевидно е " дребна " и не попада в полезрението на водачите на колите.. или по-скоро не им пука, че запушват входа на постройката.

" Ще помоля всеки, който си води детето в ДГ " Светлина ", въпреки всичко да има поради, че в прилежащата постройка също живеят хора и те също някакси би трябвало да си изкарат колите от гаражите! ", написа Венета Гичева в обществената мрежа Facebook. Жената добавя още, че това безочливо паркиране основава всекидневен дискомфорт на живущите в постройката.

Коментиращи обявата поучават Венета да подаде сигнал на тел. 112, тя обаче е безапелационна, че те няма да решат този проблем.

" Вие дали сте пробвали да звъните на 112 за подобен проблем и какъв е бил резултата, в случай че обичате да споделите? Защото съгласно Вашата тенденция, аз би трябвало заран и вечер пет дни в седмицата да им звъня! Нали за това има открити правила в обществото, просто би трябвало да се съблюдават от всички! ", написа тя.

Иван Дечев споделя, че в Стара Загора има няколко вида водачи, като подчертава на два от тях: 

" Тип едно: Спира пред гаражи и подходи към тях. Тип две: Има гараж, само че си стопира колата на паркинга пред блока, тъй като гаража му наподобява на магазин от 1001 артикули. "  

" Това е непрекъснато и единствено на тези, на които не им се постанова всяка заран да чакат с малко дете в колата им е смешно. Случвало ми се е да ги търся и да се нервират, че би трябвало да местят колата си, тъй като си приказват с другите родители ", коментира Любомира Маринова.

Адресът, на който се паркира по безразсъден метод, е ул. " Митко Гогошев " No 39.

Вижте фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР