Съзирам поредния умисъл и затова ще кажа, че щабът никога

...
Съзирам поредния умисъл и затова ще кажа, че щабът никога
Коментари Харесай

Борисов: Някои тулупи спят до обяд, а ние от сутрин работим без заплата и почивен ден

„ Съзирам следващия предумисъл и по тази причина ще кажа, че щабът в никакъв случай не е бил разформирован, а работи. Избран е според от обстановката, която всекидневието допуска “, съобщи министър председателят Бойко Борисов, която дружно с ген. Мутафчийски даде брифинг в Министерски съвет, пише Крос.

„ Всяка заран щабът е при мен горе в 07.00 ч. всяко нещо се разисква по стотици пъти и едвам тогава слизат тук да приказвам. От 2 седмици щабът ме умолява да се спре гаврата с тях. Една част идват безусловно да се заяждат с тях. Хората се преумориха, имат и планови интервенции. Умолявам ви това да го прекратите и по различен метод да се работи, добави Борисов. Ние планирахме всеки ден по какъв начин да пуснем парковете и планината. Някои тулупи спят до обяд и след това ми пишат постове, а ние ставаме рано заран, без заплата го вършим това, без почивен ден. Един от най-хубавите ми другари написа „ убиха генерала “, за какво не му благодарихте, какво да благодаря, щабът работи на цялостни обороти “, акцентира Борисов.

Горанов натиска всеки ден да отпускаме избрани ограничения, разяснява още министър председателят.

Мили мои медии, нали вие по ваше персонално предпочитание излъчвате, някой принудително кара ли ви да има живи предавания, това си е ваше решение. Като няма фенове или не е вярно, не го правете. За да угодим и на едните, и на другите, взехме решение секретарят на щаба да излезе и да изчита данните, т.е. който не желае да гледа щаб, чува информацията, в случай че желаете и на прессъобщение ще го пускаме, сподели още Борисов.

Извинявам се, скърбя, само че всяко мое изявление стартира с умоляваме хората. Ето през днешния ден работят планините, дано да се пазим сами, да се съблюдава дисциплината и реда. Нека продължим да се пазим, с цел да можем да отпуснем и все по-нормален да става животът. Няма нито една индикация, че всичко това ще свърши скоро. Умуваме по какъв начин свиквайки, да живеем с този вирус, с нашите ограничения плюс самите хора да се пазят, да се отварят от ден на ден браншове, с цел да имаме естествен живот в изискванията на пандемия, добави Борисов.

Има хора, които мислят и за психологичното здраве на хората. Във Франция, да вземем за пример, пускаш SMS, чакаш, като ти кажат излез, тогава излизаш, каква карантина карате вие в София? Улиците ли са празни, парковете ли са празни? И единствено с бързите и ефикасни ограничения сме на най-ниските равнища и дисциплината на голямата част от българите сами да се пазят.

Ползваме цялата палитра от знаещи хора, експертен съвет, събрал съм най-хубавите. Ако имаме триумфи, ще бъдем всички щастливи, в случай че имаме загуба, ще е единствено моя, сподели още Борисов.

Мутафчийски сподели от своя страна, че това по какъв начин би трябвало да живеем оттук насетне с вируса, това е най-важното, което се разяснява сега.

„ От 7 ч. всеки ден през вчерашния ден беше до 22.30 прецизираме концепцията и детайлностите за обособените сфери. Това са значими неща и са от основно значение по какъв начин ще продължи България да се развива. Молбата за смяна в оповестението на информацията беше персонално наша. Искахме и единствено с прессъобщение да става. В 10 ч. ще прецизираме хипотетичния график. В щаба има необятно показване на държавните институции “, добави Мутафчийски.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР