Създават работна група към Министерски съвет за преминаване на неруски

...
Създават работна група към Министерски съвет за преминаване на неруски
Коментари Харесай

Създават работна група към Министерски съвет за преминаване на неруски петрол

Създават работна група към Министерски съвет за прекосяване на неруски нефт. Това оповестиха от пресслужбата на властта. За задачата ще се приготви съответен времеви график.

В четвъртък Съветът по сигурността към Министерски съвет разиска евентуалните опасности при вероятно предварително преустановяване на дерогацията за импорт на съветски нефт и петролни артикули за преправка в „ Лукойл Нефтохим Бургас “.

Възможните рискове са отразени в разбори и отчети на Министерството на стопанската система и промишлеността взаимно с министерствата на финансите и на превоза и известията, на Държавна организация „ Национална сигурност “, Държавна организация „ Разузнаване “ и работа „ Военно разузнаване “. Членовете на Съвета формулираха съответни ограничения за понижаване на рисковете, които ще бъдат препоръчани за разискване на Министерски съвет. Правителството ще ги прегледа на закрито съвещание.

В средата на 2022 година Европейска комисия позволи на България изключение от европейското петролно ембарго за Русия, което важи до края на 2024 година

Преди лятната почивка на Народното събрание народни представители от ГЕРБ-СДС, „ Продължаваме Промяната - Демократична България “ и " Движение за права и свободи " внесоха предложение за неговото предварително преустановяване, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР