Създателите на филми Джеймс Камерън, Мартин Скорсезе и Клинт Истууд

...
Създателите на филми Джеймс Камерън, Мартин Скорсезе и Клинт Истууд
Коментари Харесай

Над 70 топ режисьори искат от Конгреса на САЩ помощ за кината

Създателите на филми Джеймс Камерън, Мартин Скорсезе и Клинт Истууд приканиха да помогне на кината, наранени от пандемията от.
прикани конгреса на Съединени американски щати да помогне на киносалоните, оповестява „ Контактмюзик “.
 Мицотакис: Европа е съгласна, че втора всеобща карантина е невъзможна Мицотакис: Европа е съгласна, че втора всеобща карантина е невъзможна
Има общо единодушие сред европейските страни, че е доста мъчно, съвсем невероятно да се премине към втора цялостна карантина, съобщи гръц...
66-годишният режисьор - чиято филмография включва касови шлагери като „ Титаник “ и „ Аватар “ - се сплоти с сътрудници режисьори, продуценти и ръководители на кино компании от Националната асоциация на притежателите на кина, Гилдията на режисьорите на Америка и Асоциацията на продукции за написването на писмо до Вашингтон с зов за финансова помощ за промишлеността.
Те написаха: „ Изживяването в киното е от главно значение за американския живот. 268 милиона души в са посетили кината предходната година, с цел да се смеят, плачат, да мечтаят и да вървят дружно напред. "
Писмото също по този начин твърди, че киносалоните са „ велики обединители “, които без финансиране „ може да не оцелеят от въздействието на пандемията “.
Кината в Съединени американски щати бяха принудени да затворят при започване на пандемията през март и макар че някои отвориха още веднъж с понижен потенциал, 69 на 100 от дребните и междинни кинофирми ще подадат молби за фалит или ще затворят за непрекъснато без помощта на държавното управление.
 Подробности за положението на Доналд Тръмп Подробности за положението на Доналд Тръмп
Доналд Тръмп " има проблеми с дишането " и е " доста изтощен ", заяви почитан чиновник на Белия дом. Според известията положението...
Писмото е подписано от повече от 70 души, в това число известни режисьори като Мартин Скорсезе, Клинт Истууд, Джъд Апатов, Грета Геруиг, Джордан Пийл, Уес Андерсън и Анг Лий.
Те молят както републиканците, по този начин и демократите, членове на Сената на Съединените щати и Камарата на представителите, да пренасочат неизразходваните средства от законопроекта за помощ за ковид, признат по-рано тази година, или да основат нов пакет от помощи, който да поддържа кината.
Писмото продължава: „ Кината са основна промишленост, която съставлява най-хубавото, което американските гении и творчество могат да предложат. Но в този момент се опасяваме за бъдещето им. "
Те също по този начин желаеха от държавното управление да поддържа кино личния състав, защото в театралната промишленост работят 150 000 души и към две трети от тези работни места могат да изчезнат, в случай че здравната рецесия продължи.
 Спират краткотрайно акцията на Тръмп Спират краткотрайно акцията на Тръмп
Всички планувани събития с присъединяване на Доналд Тръмп или се отсрочват, или ще се проведат виртуално - започвайки с анулация на протест във Ф...
В писмото се прибавя: „ Нашата страна не може да си разреши да загуби обществената, икономическата и културната стойност, която кината дават. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР