Съюзниците на Алексей Навални обвиниха Кремъл, че прикрива следите. Два

...
Съюзниците на Алексей Навални обвиниха Кремъл, че прикрива следите. Два
Коментари Харесай

След изчезване на тялото на Навални: Кремъл е обвинен в прикриване на следи

Съюзниците на Алексей Навални упрекнаха Кремъл, че " прикрива следите ". Два дни след гибелта на водача на опозицията в пандиза продължава да има неизясненост по отношение на местонахождението на тялото му и какво може да разкрие то за метода, по който е умрял.
Майката на Навални, Людмила, и юристът му пътуваха през уикенда до наказателната колония IK-3 " Полярен вълк " в арктическия север на Русия. Там Навални беше държан от предходната година, с цел да открият тялото му, само че получиха спорна информация от разнообразни институции за местонахождението му и си потеглиха, без да открият или видят останките му.
Вдовицата на Навални, Юлия, ще се обърне към 27-те външни министри на блока на 19 февруари. В неделя тя разгласява в Инстаграм " Обичам те ", дружно със фотография на нея и брачна половинка ѝ. Западните водачи обявиха, че считат Кремъл за виновен за гибелта на мъжа ѝ.
На Людмила, която за разлика от децата на Юлия и Навалная остава в Русия, в началото е било казано, че тялото на сина ѝ е било откарано в Салехард, град наоколо до затворническия комплекс. Когато обаче идва в моргата в събота, тя е затворена. " Въртят ни в кръг и прикриват следите си ", съобщи говорителката на Навални Кира Ярмиш.
Иван Жданов, който управлява Фондацията за битка с корупцията на Навални, съобщи, че на юриста и майка му също е било казано, че повода за гибелта му е " синдром на неочакваната гибел ". Това е термин за редица сърдечни положения, които предизвикват ненадейно прекъсване на сърцето.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР