Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) с гореща линия за подкрепа

...
Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) с гореща линия за подкрепа
Коментари Харесай

ССИ помага на евакуираните от Украйна българи да си намерят работа

Съюзът за стопанска самодейност (ССИ) с " гореща линия " за поддръжка на евакуираните от Украйна българи . Организацията изрази в писмо до президента и министър ръководителя готовността си във взаимоотношение с отрасловите министерства да ангажира своята мрежа от предприятия и браншови организации за подпомагане за трудовата реализация и за по-нататъшното обезпечаване на територията на страната на българи, евакуирани от Украйна.

ССИ дава на институциите директна линия за връзка, посредством която ще се реализира насочването на българските емигранти от Украйна , по отношение на техния професионален профил и подготовка и, въпреки това, мрежата от бизнеси - членове на Съюза.
 Почти 80% от пътническите влаковеэ в Украйна не престават да се движат
Почти 80% от пътническите влаковеэ в Украйна не престават да се движат

Железничарите обезпечават сигурността на пасажерите

Всички евакуирани от Украйна българи могат да се свържат със ССИ посредством " горещата линия ":. Там те могат да изпратят информация за своя професионален опит, подготовка и умения и да заявят желанието си за намиране на работа.

Със своите над 10 500 предприятия, близо 70 браншови организации и повече от 100 общински организации ССИ се ангажира да осъществя на трудовия пазар нуждаещите се украински българи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР