Столичната община предостави терена за изграждане на паркинг за конфискувани

...
Столичната община предостави терена за изграждане на паркинг за конфискувани
Коментари Харесай

Столичният общински съвет гласува да предостави терена за конфискувани коли на СДВР

Столичната община даде терена за създаване на паркинг за иззети коли на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Той се намира в кв. " Факултета " в регион " Красна поляна ". Мястото, което е момента е нелегално бунище ще бъде употребявано за интервал от 10 години за паркинг за арестувани моторни транспортни средства, конфискувани като материални доказателства по досъдебни производства.

Сега иззетите коли задръстват паркингите пред районните ръководства, само че там местата не доближават. Заради това някои са паркирани и на тротоари.

Кметът на регион " Красна поляна " Димитър Петров е вносител на отчета по отношение на основаване на безплатно право на прилагане в интерес на съдружие " Столична дирекция на вътрешните работи – Министерство на вътрешните работи " върху парцел частна общинска благосъстоятелност, представляващ общински аграрен парцел в регион " Красна поляна ", околност " Национален физкултурен комбинат ", кв. " Факултета ".

Теренът с обща повърхност 16 дка, който се намира до един от входовете на Западния парк, повече от 10 години съставлява нелегално бунище, на което се изхвърлят всевъзможен тип боклуци.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР