Сайтът за пазаруване на употребявани автомобили Carvago установи кое превозно

...
Сайтът за пазаруване на употребявани автомобили Carvago установи кое превозно
Коментари Харесай

Втората ръка VW Passat е с най-скъпите резервни части

Сайтът за извършване на покупки на използвани коли Carvago откри кое транспортно средство е най-скъпо във връзка с аварийни и износващи се елементи и оцени към 57 000 предложения от трите най-големи онлайн магазина за авточасти, като взе поради десетте най-карани модела.

Ако се интересувате от евтина използвана кола, нормално не се замисляте за цената на аварийните елементи за колата. Разходите за аварийни елементи, обаче, съставляват огромна част от разноските за поддръжка и цените на аварийните елементи вземат решение какъв брой това ще натовари в допълнение портфейла на купувача.

Гледайки предлаганото от производителите, най-скъпи са авточастите за транспортните средства на Volkswagen със междинна цена от 27,76 евро. Второ място заема Opel със междинна цена от 27,15 евро. От друга страна, най-евтините елементи са за транспортните средства на Ford.

Шофьорите на VW Passat би трябвало да бъркат надълбоко в джобовете си. Първите две места в класацията са заети от моделите B8 2.0 TDI Variant и B7 2.0 TDI Variant. Средно аварийните и износващи се елементи за транспортните средства костват 41,75 и 36,75 евро. На трето място е Opel Corsa-D 1.4 със междинна цена от 29,92 евро.

Най-евтините авточасти в класацията са за най-старата кола. Средните цени от 20,34 евро са дадени за Golf IV 1.4, създаден сред 1997 и 2003 година Ford Fiesta 1.2 зае второ място със междинна цена от 23,07 евро. На трето е VW Up! 1.0 година на произвеждане от 2011 до 2020 година със междинна цена на аварийни елементи от 23,83 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР