Сайтът на Министерство на регионалното развитие (МРРБ) бе блокиран тази

...
Сайтът на Министерство на регионалното развитие (МРРБ) бе блокиран тази
Коментари Харесай

Анонимните сринаха сайта на МРРБ след изказване на Комитова

Сайтът на Министерство на районното развиване (МРРБ) бе блокиран довечера. Зад срутва стои организацията " Анонимните България ". От там предизвестиха по-рано през днешния ден за дейностите си. Между 20 и 21 часа уеб сайтът няма да работи.
 Работници с ултиматум да се изплатят парите на работодателя им „ Автомагистрали Черно море “
Работници с ултиматум да се изплатят парите на работодателя им „ Автомагистрали Черно море “

Пътни строители излизат на митинг с искане страната да им заплати 36 млн. лв.

Причината за акцията е изявление на министъра на районното развиване Виолета Комитова По думите ѝ, зад митингите стоят " други претекстове и аргументи " и то най-много политически. Аз не работя като политик, отсече тя и отхвърли да бъде причислявана във всевъзможни политически диалози и сметки.

Кои са тези хора - кои компании стачкуват. Да се показват. Няма данни да има съкратени служащи, уточни министърът. От другата седмица и Главна ревизия по труда ще стартира инспекция на изказванията на служащи, които бяха пред Министерството на митинг в петък. Няма обаче и съображение те да нямат заплати, защото протестиращите през вчерашния ден компании в действителност са получили задатъци за осъществена активност даже повече, в сравнение с претендират с милиони,
 Пътищарите: Падна първият сняг, а Комитова още не е подала оставка
Пътищарите: Падна първият сняг, а Комитова още не е подала оставка

Многократно се предупреждавали за обстановката...

Ние осъждаме това изявление, като несериозно и безконтролно. Ние заставаме зад всички протестиращи жители и техните претенции да си получат заплатите!, пишат " Анонимните ". Осъждаме този акт. В знак за поддръжката ни към всички жители които са на открито по улиците, ние ще създадем първо предизвестие, като на (09.10.21 - Събота) в 20:00, ще нападаме и блокираме уеб страницата на Министерство на районното развиване () до 21:00, оповестиха още те.

Това е единствено предизвестие, офанзивите ще продължат до момента в който Виолета Комитова не насочи опрощение към всички протестиращи по отношение на дължимите им заплати, предизвестиха още те.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР