Сайтът на главна дирекция Гражданска Регистрация и Административно Обслужване работи

...
Сайтът на главна дирекция Гражданска Регистрация и Административно Обслужване работи
Коментари Харесай

МРРБ: Сайтът на ГРАО работи и е достъпен

Сайтът на основна дирекция " Гражданска Регистрация и Административно Обслужване " работи и е изцяло наличен и не е прекъсвал работа. Това оповестяват от Министерството на районното развиване и благоустройството по отношение на изявления в медии, че уеб сайтът на ГРАО не работи и не е деен. И прецизират, че когато консуматор се опитa да влезе в уеб страницата посредством известната търсачка “Google ”, автоматизирано се зарежда бутонът " избори ", който е деен единствено когато в страната се организират избори.

Въпреки това в бутона има специфичен линк с име " Начална страница ", който води потребителя в формалния уебсайт на дирекцията.

Експерти работят по премахване на механически проблем, зародил със уеб страницата на Изпълнителната организация по околна среда. Проблемът е породен от разпад на интернет връзките на Агенцията. Проблемът е отхвърлен и сега се работи по възобновяване на външния достъп до страницата. Сървърите на организацията са в цялостна редовност и няма заплаха за наличната в тях информация. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР