Сайтът Ghanafootball.com не остана равнодушен към представянето на нападателя на

...
Сайтът Ghanafootball.com не остана равнодушен към представянето на нападателя на
Коментари Харесай

В Гана си правят сметки за Квадво Дуа

Сайтът Ghanafootball.com не остана безучастен към представянето на нападателя на Лудогорец Квадво Дуа. Рекордното попълнение на „ зелените “ означи два гола за успеха с 2:0 над Славия.

Ганайската медия отделя внимание на обстоятелството, че Дуа към момента не е избрал кой народен тим да съставлява – Гана, Швейцария или Англия. 26-годишният футболист има мачове за много от юношеските гарнитури на „ кръстоносците “, само че в никакъв случай не е викан за представителния отбор.

„ Ганайският нападател Квадво Дуа направи двоен удар при успеха на Лудогорец с 2:0 над Славия в Първа лига на България. Дуа, който са причисли към Лудогорец от немския Нюрнберг това лято, имаше лимитирано време за игра заради травма, само че сподели качеството си в мача в сряда ”, написа медията.

„ 26-годишният нападател влезе като промяна на Тодор Неделев в 66-ата минута и за две минути изведе Лудогорец Разград напред. След това той добави втори гол в 77-ата минута, с цел да подпечата успеха за своя тим. В мача за Лудогорец Разград взе участие и Бърнард Текпетей. Квадво Дуа записа шест мача за Лудогорец този сезон, като означи два гола и направи две асистенции във всички шампионати. Той е роден в Англия, само че е израснал в Швейцария. Дуа има право да играе за Гана, Англия или Швейцария на интернационално равнище ”, се споделя още в материала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР