Сайтът Биволъ публикува на своята фейсбук страница коментар след случилото

...
Сайтът Биволъ публикува на своята фейсбук страница коментар след случилото
Коментари Харесай

Биволъ: Падението на БНТ изисква оставката на Кошлуков! Сидеров се държи така, защото е бивш работодател на шефа на БНТ

Сайтът " Биволъ " разгласява на своята фейсбук страница коментар след случилото се с Волен Сидеров в предаването " Панорама ".

``
реклама

Ето какво пишат сътрудниците:

" Сидеров катализира на показ същинската грозна същина на българските политици, на импотентната и опростачена Българска национална телевизия, на духовната мизерия и проваляне на ръководещите страната!

Той не трябвало да бъде в предаването, само че бе позволен! Въпреки безусловно неприемливото му държание, водещата Чешмеджиева го остави съвсем през цялото предаване да словоблудства и да използва публичния ефир, трансформирайки медийната трубуна в махленска кавга. Защо? Сидеров се държеше като разсилен и обсеби предаването в праймтайма напълно и без никаква глоба. Защо всичко това стана допустимо? Много просто - индивидът има самочувствието на някогашен шеф на Шефа на Българска национална телевизия и му държи обществените осигуровки от Политическа партия " Атака " в джоба.

Самият Кошлуков, който преди време се кълнеше, че е нечистоплътно да кани Сидеров в ефир, след това разумно му полегна, както се прави в най-древната специалност.

Безпрецедентното проваляне на Българска национална телевизия пред публиката изисква незабавни ограничения от страна на Съвет за електронни медии! #ОСТАВКА на Кошлуков и Чешмеджиева. В противоположен случай тази ефирна полюция може да рецидивира, а това би било пагубно за единствената национална и социална телевизия!!! "



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР