Саймън Коуел даде на феновете малко поглед върху семейния си

...
Саймън Коуел даде на феновете малко поглед върху семейния си
Коментари Харесай

Саймън Коуел споделя редки снимки на семейството си, след като приветства очарователния нов член

Саймън Коуел даде на почитателите малко взор върху фамилния си живот с нова фотография, включваща най-новия член на фамилията им.

Музикалният магнат 64-годишният неотдавна зарадва своите почитатели в Instagram, когато разгласява фотография на новото немско овчарско куче на фамилията. Съдията от Britain's Got Talent е с годеницата си Лорън Силвърман от 2013 година Те посрещнаха сина си Ерик година по-късно. Лорън също има наследник на име Адам от предходна връзка.

През януари 2022 година беше оповестено, че Лорън и Саймън са се сгодили. И в този момент те имат още по-голямо семейство. След като приветства кученцето в фамилията, Саймън разгласява очарователна фотография на себе си, Лорън, Адам и Ерик, позиращи в градината. Саймън подвигна новото им кученце Пебълс, до момента в който Ерик подвигна друго кученце.

Той също по този начин разгласява фотография на себе си, Лорън и Ерик, които извеждат многото си кучета на разходка в провинцията. Той озаглави обявата: „ Още няколко от нас и Пебълс “.

Приятели и почитатели се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР