Съвсем скоро идва най-приятната част от годината - коледните и

...
Съвсем скоро идва най-приятната част от годината - коледните и
Коментари Харесай

Залози по Коледа: Предизвикателство от 20 до 5000 лева с футболни прогнози, залог №2

Съвсем скоро идва най-приятната част от годината - коледните и новогодишни празници. По този мотив стартирахме една специфична графа за  футболни прогнози  чудесен  коледен подарък , а по опция и на тези от вас, които са фенове на противоречивите залози онлайн. Разбира се, и шансът би трябвало да е с нас, само че началото на рубриката " от 20 до 5000 лв. с футболни прогнози " беше обещаващо, откакто Лестър завоюва мача си против Уотфорд (подробности за прогнозата вижте в тази статия).
Продължаваме през днешния ден към
залог №2, като предизвикването изпълняваме  в уеб страницата на Националната лотария , поради високите коефициенти, които дава. Все още може да се включите в нашето премеждие при предпочитание, а в случай че нямате акаунт, то може да се възползвате от страхотния  100% бонус първи депозит до 100 лв. на 7777.bg
Идеята 
В рамките на идващите 2-3 седмици ще се опитаме да превърнем сумата от 20 лв. в 5000 с познанията, които имаме върху футболната игра. За задачата ще са нужни към 15 следващи сполучливи залога, което е доста трудоемка задача, само че не и невъзможна. Ще използваме коефициенти сред 1.30 и 1.60, търсейки най-оптималните
залози всеки ден. 
ВАЖНО : Предизвикателството ще бъде разграничено в две елементи. В момента, в който достигнем 500 лв. в сметката (около 8 следващи сполучливи залога), ще извадим 200 лв., с цел да сме сигурни, че ще има най-малко утешителна премия, в случай че предизвикването се окаже несполучливо. Очакваме в границите на 15 (до 20) залога предизвикването да бъде изпълнено. 
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: В света на спортните
залози рискът е доста огромен , а още повече когато търсим 15-ина следващи сполучливи прогнози. Правим го за развлечение и с вярата, че шансът ще ни се усмихне. 

Залог №2: Арсенал - Брайтън, 22:15 часа българско време
Оставаме в британската Висша лига , защото програмата в четвъртък е бедна откъм футболни събития, само че въпреки всичко предлага забавна опция за продължаването на предизвикването. " Артилеристите " се намират в слаба форма, която продължи и в първия мач на новия управител Фреди Люнберг. Големият проблем на лондонския отбор остава и ще продължи да бъде отбраната, която е формирана от слаби реализатори и надали има управител на света, който може да я усъвършенства фрапантно. 
На това се надявам и с избора на прогноза за мача. На " Емиратс " гостува Брайтън, който демонстрира съществено усъвършенствана игра през сегашния сезон и няма никакви терзания да нападна, когато се изправя против топ тимовете в Англия. Тимът играе с отлична скорост в нахлуване, обича контраатаката, а при статичните положения е един от най-опасните тимове в Англия. Една от мощните страни на отбора е отнемането на топката в средата на терена, до момента в който за Арсенал точно това е най-големият проблем през сезона - обработването на топката от централните бранители. 
С оглед на предизвикването, прогнозата е за гол/гол в мача, която наподобява рискова на пръв взор, само че Арсенал играе отчайващо едва в отбрана, а Брайтън към този момент сподели, че може да бележи на контраофанзива през сезона. Възможности за такива ще има, а " артилеристите " не са позволили гол във вратата си за последноте преди два месеца при успеха с 1:0 над Борнемут. Брайтън от своя страна е вкарал гол в последните си 3 гостувания, две от които на Ливърпул и Манчестър Юнайтед, а в 4 от последните 6 мача на отбора тази прогноза излиза. За Арсенал това важи в 7 от последните 8 срещи на тима. 
Прогноза : И двата тима да отбележат гол (коефициент 1.58 в 7777.bg)
След сполучливия
залог №1, сумата в нашата сметка е 27.20 лева Поставяме я на упоменатата прогноза и играем за 42.98 лева
Не забравяйте, че може да активирате 
бонус първи депозит в 7777.bg , в случай че до момента не сте се възползвали от него, като по този метод ще удвоите средставата си до 100 лв.. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР