Съвсем неусетно отмина поредният месец и все повече се приближаваме

...
Съвсем неусетно отмина поредният месец и все повече се приближаваме
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Съвсем незабелязано отмина следващият месец и от ден на ден се приближаваме към зимата. Добре де, до нея има още много време, само че то изтича, а и времето надали ще става по-топло.
 Mr. Harrigan's Phone, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Luckiest Girl Alive и новите филми и сериали на Netflix през октомври
Новите филми и сериали на Netflix през октомври

От серийни убийци до премеждията на Мила Кунис и Джесика Частейн

С идването на по-студените дни седенето у дома зачестява, а с това и гледането на филми и сериали. Защото домакинската работа омръзва бързо, а и в множеството случаи може да изчака. И този ноември Netflix ни дават много оправдания, с цел да седнем на дивана с чаша чай и да не му мислим доста. Ето и кои заглавия сграбчиха вниманието ни.

Killer Sally

Започваме месеца не по-възможно най-оптимистичния метод, само че пък по много любопитен. На Свети Валентин през 1995 година националният първенец по бодибилдинг Рей МакНийл бива съдбовно прострелян от брачната половинка си Сали, която също е бодибилдър.

Според Сали, тя е застреляла брачна половинка си в миг на самоотбрана, тъй като той я е нападнал и душил. Като цяло изказванията ѝ са били, че е жертва на домашно принуждение. Обвинението обаче твърди, че няма нищо такова и убийството е изцяло преднамерено и осъществено от ревнивост и възмездие. 

В последна сметка, Сали не влиза в пандиза, само че животът ѝ се трансформира фрапантно, като съгласно нея е работила какво ли не, с цел да може да се устоя. 

Killer Sally е в Netflix от 2 ноември

" Манифест "

Миналата година бе много съдбоносна за сериала, тъй като в началото той бе преустановен след трети сезон, само че в следствие избавен от Netflix. Почти същото се случи и с " Луцифер ".

Четвърти сезон въпреки всичко ще се окаже финален, само че ще има цели двадесет епизода, с цел да бъде разказана цялата история. Като те ще бъдат пуснати на две елементи по 10. В четвърти сезон ще забележим по какъв начин се оправя Бен две години след бруталното ликвидиране на брачната половинка му Грейс.

Обзет от скръбта и концепцията да откри отвлечената си щерка той оставя на назад във времето концепцията за разрешаването на странния случай с полет 828 на самолетната компания Montego Air. И по този начин Микаела е оставена отпред на самобитната избавителна лодка, а времето им изтича.

Първата част от четвърти сезон на " Манифест " ще е в Netflix от 4 ноември

Enola Holmes 2

Малката сестра на Шерлок Холмс - Енола, се завръща за нова порция завършения. Ако при започване на първия филм всички се съмняваха в нейните детективски качества, то в неговия край стана ясно, че крушата не пада по-далеч от дървото.

Сега Енола към този момент има своя лична процедура като детектив и може да бъде наета от всеки. Но казусът е, че хората не могат да се доверят на едно момиче, че ще свърши работата, за която са подготвени да платят.

Тогава обаче едно момиче, което е по-малко от нея, обезверено я моли за помощ, тъй като сестра ѝ е изчезнала. Енола, несъмнено, е окрилена от концепцията, че има мистерия, която да взема решение, и се впуска в приключението. 

Оказва се обаче, че Шерлок няма да стои надалеч от нея, тъй като и той разплита случай, който може да се окаже обвързван с този на дребната му сестра. Мили Боби Браун и Хенри Кавил още веднъж ще влязат в функциите на Енола и Шерлок.

Enola Holmes 2 е в Netflix от 4 ноември

През ноември в стрийминг платформата може да обърнем внимание и на The Crown (9 ноември),  The Soccer Football Movie (9 ноември),  Falling for Christmas (10 ноември) и Wednesday (23 ноември).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР