Съвсем наскоро пазарът отбеляза спад на BTC с 5%, продължавайки

...
Съвсем наскоро пазарът отбеляза спад на BTC с 5%, продължавайки
Коментари Харесай

Биткойн спадна с 5% за 7 дни, дръжте Tradecurve в портфейла си, за да намалите волатилността

Съвсем неотдавна пазарът означи спад на BTC с 5%, продължавайки серията от волатилни придвижвания. Поради тази причина специалистите поучават да държите TCRV, с цел да компенсирате волатилността.

През последните няколко дни цената на Биткойн (BTC) се повиши и намали неведнъж. Последното придвижване, което осъществя, е спад с 5.4% за 7 дни, само че с последните спекулации към Биткойн в никакъв случай не можем да бъдем сигурни какво ще се случи по-нататък.

И вследствие на тази неустойчивост специалистите поучават крипто вложителите да държат по-стабилни вложения в портфейлите си, с цел да понижат волатилността. Една такава инвестиция е Tradecurve, токен, който от началото на предварителната си продажба бележи единствено напредък и позитивни придвижвания.



> > КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Нови събития провокират придвижване на цената на Биткойн (BTC)

Напоследък наподобява, че е съвсем невероятно да бъдем в крайник с всички нови събития към Биткойн. От една страна, имаме големия план на Салвадор за рандеман на BTC и новия законопроект, препоръчан от Конгреса на Съединени американски щати, който може да обезпечи повече регулаторна изясненост за Биткойн и други криптовалути.

От друга страна, имаме битката за увеличение на приемането на Биткойн (BTC) във Филипините.

Едно нещо обаче е несъмнено – цените на Биткойн (BTC) не пропуснаха да отразят всички тези събития. А точно, цената на монетата се колебаеше много през последните няколко седмици, което накара вложителите да търсят по-стабилни планове, с цел да балансират волатилността.

Биткойн (BTC) спадна с малко над 5% през последните 7 дни и сега се търгува за към $25,790. Само през предходната седмица обаче монетата се търгуваше над границата от $27,000, тъй че да се планува какво следва за актива е много мъчно сега.

> > КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА < <

Tradecurve (TCRV) се движи с безпрепятствено корабоплаване към върха

Докато Биткойн се сблъсква с непрекъснати възходи и падения, Tradecurve (TCRV) не е виждала нищо друго с изключение на позитивни придвижвания и числа, откогато стартира обществената си предварителна продажба.

Tradecurve е новаторска хибридна платформа за продан, която съчетава детайли от централизирани и децентрализирани тържища и ви дава най-хубавото от двата свята.

А точно, Tradecurve разрешава на потребителите да търгуват с всички типове активи на едно място, което е невиждана до момента услуга в света на криптовалутите. С Tradecurve можете да търгувате с акции, криптовалути, първични материали, форекс, ETF-и, облигации, варианти и други
Тъй като Tradecurve е децентрализирана платформа, тя разрешава на потребителите да търгуват анонимно от целия свят и не се изисква прекосяване през процеси за опознаване на клиентите (KYC).

Всичко, от което ще се нуждаете, с цел да започнете да търгувате на тази неповторима борса, е имейл адрес и крипто портфейл
Не единствено ще можете да търгувате с необятен набор от активи на едно място, само че и ще получите доста други вълнуващи функционалности и услуги.

По-конкретно, Tradecurve предлага услуга за търговия, при която може да копирате придвижвания на сполучливи трейдъри. Освен това платформата разполага с алгоритмична търговия с изкуствен интелект, достъп до висок ливъридж, отстъпки от таксите за търговия и други

Също по този начин, тя възнамерява да организира академия за търговия в метавселената, където начинаещите трейдъри могат да се срещнат с опитни такива и да научат повече за занаята непосредствено.

В момента Tradecurve (TCRV) се намира в трети стадий от своята обществена предварителна продажба. И макар че към момента е в трети стадий, при нея към този момент се следи доста нарастване на цената – от $0.01 до $0.015 единствено за няколко седмици. Преди да завърши предварителната продажба, специалистите предвиждат, че токенът ще скочи още 50 пъти , а откакто бъде регистриран на огромните крипто тържища – още 100 пъти .

За повече информация по отношение на предварителната продажба на $TCRV токени:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР