Съвременния тенис става все по-физически и е невъзможно да си

...
Съвременния тенис става все по-физически и е невъзможно да си
Коментари Харесай

Най-лошият сервис в професионалния тенис? Запознайте се със Сапфо Секалариди

Съвременния тенис става все по-физически и е невероятно да си в елита, в случай че няма добър сервис. Мощният начален удар е най-сериозното оръжие в играта и неслучайно междинният растеж на тенисистите непрестанно се подвига. Все отново спортът е задоволително разнороден, с цел да дава опция и на не чак толкоз мощни състезатели, които компенсират с техника и стремително напредване на корта.

Италианката Сара Ерани може би е елитната тенисистка с нй-уязявим начален удар, само че всички си спомняме какъв брой непримирима и постоянна в разиграванията беше ветеранката в най-хубавите си години, когато доближи до финала на Ролан Гарос, въпреки че множеството дилетанти сервират с по-висока скорост от нея.

Отскоро обаче Турът става очевидец на надалеч по-фрапантен образец от този на Ерани, а виновна за тази обстановка е 19-годишната Сапфо Секалариди. Гъркинята употребява невиждана до момента в професионалния тенис, като подмята топката ниско встрани, а не над главата си и употребява мощно странично въртене, с което да насочи топката в корта. На процедура това би трябвало да е безспорен подарък за нейните съпернички, единствено че очевидно детайлът на изненадата работи за тийнейджърката, тъй като тя към този момент е завоювала цели три 3 трофеи през сезона и и има рекордните 72 извоювани мача в хода на 2022-ра, тъй че можем да чакаме скоро международната 389 да направи първите си крачки и в WTA Тура.

Update on Sakellaridi.

A year later, she`s still serving like this most of the time, but managed to get to a career-high ranking 389.

She`s 72-26 (!!!) this year with THAT SERVE. Three titles. Beat world No. 258 Hobgarski last week.
— Alex | Tennis
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР