Съвременните флагмански смартфони предлагат като правило 6-8 GB оперативна памет.

...
Съвременните флагмански смартфони предлагат като правило 6-8 GB оперативна памет.
Коментари Харесай

Подготвя се първият смартфон с 10 GB оперативна памет

Съвременните флагмански смарт телефони оферират като предписание 6-8 GB оперативна памет. Но в Глобалната мрежа от дълго време циркулират клюки за телефон с 10 GB RAM . Сега се появи информация, че върхът в тази област напълно скоро може да бъде подложен от компанията Oppo. В китайската TENAA бе тестван сходен смарт телефон и неговото излизане на пазара очевидно ще бъде напълно скоро.



Интересно е, че бъдещият рекордьор не е нов модел, а вариация на смарт телефона Oppo Find X. Това е същият телефон с първокласния вид Oppo Find X Lamborghini Edition с най-бързата в света технология за зареждане на акумулаторната батерия.

Сегашната версия на Oppo Find X предлага 8 GB оперативна памет и 128 или 256 GB флаш диск. Oppo Find X употребява с топ-чипа Qualcomm Snapdragon 845. Основната камера е двойна със датчици с резолюция 16 и 20 мегапиксела. Предната камера е с резолюция 20 МР. Налични са USB Type-C порт и 3730 mAh батерия с фирменото бързо зареждане VOOC.

По всичко проличава, че увеличената до 10 GB RAM ще бъде единствената разлика. Всъщност, ще има и разлика в цената. Не се знае какъв брой тъкмо ще коства новият модел, само че версията на Oppo Find X с 8 GB оперативна памет и 256 GB флаш диск е с цена към $800.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР