Съвременната градина - градска, морска или планинска - много често

...
Съвременната градина - градска, морска или планинска - много често
Коментари Харесай

20 невероятни дизайна на градини с кактуси и сукуленти

Съвременната градина - градска, морска или планинска - доста постоянно бива решавана в формален жанр. Прави и изчистени линии, грациозност ‘par excellence’ във всеки подробност - същинско леговище на жанр и благоденствие. Но от няколко години поражда наклонност, която ние от намираме за доста вдъхновяваща. Специалистите по ландшафтен дизайн ни поучават да съвместим формалния дизайн с дивата растителност, с цел да запазим атмосферата както естествена, по този начин и поддържана в градината си в модерния град.

Да имаш красива, свежа и зелена ливада е разкош! Красивата поляна ни разрешава да организираме пикници в градината в града, тя е отлична детска площадка за деца и ни предлага кътче от парадайса, където можем да се отпуснем. Но това живо украшение изисква старателна поддръжка, с цел да резервира безупречния си външен тип. За да се насладите пълноценно на няколко часа отдих в градината си, може да декорирате избрани места от моравата с екзотични сухоустойчиви, многогодишни типове. Те се оказват добра опция за икономисване на време, която в същото време остава доста естетична.

Проектирането на съвременна градска градина дава доста независимост на творчеството. Вие решавате растителността, стила, мебелите и декорацията съгласно вашите желания и персоналния ви усет. Когато става въпрос за градска градина, опциите за озеленяване са безкрайни. Там не се виждат единствено правоъгълните форми и прави линии, а тъкмо противоположното - разнообразието от дизайни ни въодушевява всички.

Нашият съвет е да персонализирате актуалното външно пространство съгласно вашите желания. А нашите може да откриете в онлайн магазина ни, на нашата фейсбук страничка КАКТУС ОНЛАЙН ЕООД или на място в нашата сукулентна плантация.

Няма правила, когато става въпрос за озеленяване на градина в актуален град. Изборът на растения, мебели и фон зависи напълно от персоналните ни потребности.

Брак сред дърво, сукуленти, фонтан и камък в градината в актуален град отразява и контрастите в нашето всекидневие.

Ако планирате да развиете вашата градина или тераса, с наслада ще ви помогнем. В ултрамодерната атмосфера на градската ви къща или средиземноморския темперамент на вилата ви постоянно има място за няколко типа агаве, кактуси или външни сукуленти, изключително в случай че са почвопокривни.

Но и създаването на тераса-градина е едно същинско премеждие, което не трябва да се подценява. Съчетанието и подреждането на другите типове, основаването на среда, близка до естествената, растения, сгушени сред декоративни камъни и осветяване, кресла и хамаци - същинска приятност за експертите от

За да се възползвате оптимално от пространството, което градината или терасата ви предлага, хоризонтално или отвесно, стационарно или висящо- нашата сукулентна плантация с наслада ще ви предложи над 10 000 типа кактуси, сукуленти и тропически растения..



Може да ни откриете всеки работен ден, от понеделник до петък, в с. Марково, ул. ‘ Цар Иван Асен’ II №65, от 8,30 до 15,30ч.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР