Съвпадение на имената бе напът да взриви държавата заради прясно

...
Съвпадение на имената бе напът да взриви държавата заради прясно
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Пратиха адаш на Пацо Терасата посланик в Канада

Съвпадение на имената бе напът да взриви страната поради прясно предопределение на президента Румен Радев на апетитния пост " дипломат в Канада ". Както по-рано Lupa.bg ви осведоми, Пламен Георгиев Георгиев бе изпратен с декрет от " Дондуков " 2 на 2 февруари в столицата Отава да съставлява България. Но първичната информация от някогашния народен представител и водач на ЕНП Мария Капон бе, че става въпрос за небезизвестния Пацо Терасата - ексшефът на КПКОНПИ, след това назначен за консул във Валенсия, чието име гръмна с " Апартаментгейт " -а през 2019 година

Източници на Lupa.bg в президентството обаче отхвърлиха тази информация и прецизираха, че става въпрос за съвпадане на имената на двамата Пламеновци. 

Пламен Георгиев Димитров беше назначен за консул в Испания (Валенсия) от третото държавно управление на ГЕРБ през 2019 година, откакто напусна председателския пост на антикорупционната комисия поради скандал с неузаконена тераса.

През 2022 година обаче държавното управление на Кирил Петков го отзова от дипломатическия пост. "

Това ще бъде признакът, че този вид политически назначения не са методът и методът, по който оттук насетне нещата ще се случват ", сподели тогава настоящият по това време министър председател Петков. 

Ето го указа на Радев за другия Пламен Георгиев, а поради недоразумението Капон изтри поста си. Същото стори и сътрудника й от " Ние идваме " адв. Николай Хаджигенов: 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР