Съвпадение беше или не, но аз в събота му направих

...
Съвпадение беше или не, но аз в събота му направих
Коментари Харесай

Бабата на Сашко разкри какво е състоянието на детето и кога ще дойде майка му

" Съвпадение беше или не, само че аз в събота му направих обичаната чорба и единствено след два часа ни споделиха, че са го намерили ". 

Това разяснява пред Нова тв бабата на 12-годишния Сашко, който откриха. 

" Благодаря на всички хора, които го търсиха и които го откриха. Досега не съм вярвала в чудеса, само че за мен е знамение, че той оцеля, че го намерихме. В последните дни, почтено казано, съвсем бяхме изгубили вяра. Много бяхме обезверени. Всички тези дни ние го чакахме, вратата беше отворена, само че в това време доста се страхувахме ", уточни тя.

" В момента лекарите продължават да му вършат проучвания, но ни споделят, че Сашко е добре. Той към този момент почва да приказва, да желае разнообразни обичани храни. Поиска си телефона, с цел да си гледа обичаното филмче ", описа тя. 

" Той в действителност не се е трансформирал, единствено е малко измършавял. Има напълно малко драскотини от храстите в гората ", уточни тя. 

" Все още не е ясно тъкмо по кое време ще го пуснат у дома, само че той чака прибирането си ", уточни тя. 

" Нищо не можем да кажем- дали Сашко е бил самичък в гората или някой го е държал там. Разследващите ще кажат какво е стнало в действителност. То е мъжество да се премине през тази гъста гора, да се живее там цели осем дни, това е много мъчно. Майка му може би ще пристигна, само че не тези дни, добави бабата. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР