Съвместимостта във връзката е преди всичко разбиране и зачитане на

...
Съвместимостта във връзката е преди всичко разбиране и зачитане на
Коментари Харесай

Най-токсичните любовни връзки в зодиака

Съвместимостта във връзката е на първо място схващане и ценене на потребностите на другия.
Но при 6 двойки в зодиака липсва естетика във всяко едно отношение. 
Лъв и Рак
Докато Раците чакат схващане, Лъвовете живеят в непрекъсната неустановеност.
Резкият преход на Лъва от угриженост към прекомерна сдържаност, плаши колегата му. Раците одобряват всичко драговолно и изблиците на яд, които употребяват като собствен предпазен механизъм, са унищожават връзката им с Лъва.
Козирог и Водолей
Козирогът и Водолеят са известни със своята увереност и точно тази линия ги притегля един към различен, а по-късно и ги разделя. Докато Козирозите са подготвени да вложат всичко във връзката, Водолеите ръководят връзките с колегата си с разсъдък.
Това трансформира Водолея в преобладаваща фигура във връзката, а Козирогът в подвластна, която от самото начало би трябвало да се потвърждава. В последна сметка единият от двамата няма сили да издържи и всичко завършва.
 Съветът за благополучие в любовта, който би трябвало да запомни всяка зодия Съветът за благополучие в любовта, който би трябвало да запомни всяка зодия
Независимо дали вярвате в астрологията или не, тези препоръки ще да ви оказват помощ да запазите актуалната или бъдещата ви връзка. Ето кой е...
Дева и Близнаци
Девите са реалисти, а Близнаците мечтатели. Ето за какво тези два радикално разнообразни мирогледа не могат да съществуват дълго време във връзка.
Докато Близнаците летят в облаците, Девата е крепко стъпила на земята и се пробва да откри на практика решения на всеки проблем.
Връзката на тези два знака няма късмет. Девите бързо се отегчават от Близнаците, които избират да се скрият от проблемите, пред това да се изправят лице в лице с тях.
Везни и Телец
 Карта таро за 7 юни за всички зодии Карта таро за 7 юни за всички зодии
Хороскопът за понеделник, 7 юни 2021 година, съгласно картите Таро, планува положителни благоприятни условия за правенето на проекти за бъдещето. ...
Представителите на тези два знака имат доста общи черти. Дори може да се каже, че те са свързани посредством телепатична връзка. В началото мисълта за разлъка им се коства непоносима. Но след време схващат, че това е неизбежно.
Инатът на Телеца и обезвереното предпочитание на Везните постоянно да са прави забиват последния гвоздей в ковчега на връзката им. Най-често връзката им завършва по взаимно единодушие.
Скорпион и Риби
Тези два знака са извънредно прочувствени и подозрителни. Що се отнася до метода на изложение на обич, Скорпионите изпадат в неблагоразумие.
Огънят на пристрастеността им изпепелява всичко по пътя си и най-после остава само купчина пепел.
 Зодиите, които НЕ обичат другите Зодиите, които НЕ обичат другите
Астролозите разкриха кои са знаците в зодиака, които не харесват другите, даже и да не го демонстрират. Овен Представителите на този знак...
Докато Рибите живеят в своя свят, подозрителният Скорпион непрекъснато се съмнява във всичко. С държанието си той последователно унищожава любовта и доверието.
Стрелец и Рак
Тези два знака на зодиака даже не би трябвало да се приближават един до различен. Докато Раците премислят всичко, Стрелецът безусловно избухва от неспокойствие.
Той се стреми да изпревари и самия живот. А Раците резервират успокоение даже  светът да се срути.
Стрелецът държи повече на интимността, до момента в който Ракът копнее за бездънен прочувствен контакт. И този дисбаланс в последна сметка води до срив в връзките.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР