Съветникът на ръководителя на президентската канцелария Михаил Подоляк коментира в

...
Съветникът на ръководителя на президентската канцелария Михаил Подоляк коментира в
Коментари Харесай

Киев за спекулациите около живота на Путин: Незначителен епизод

Съветникът на ръководителя на президентската канцелария Михаил Подоляк разяснява в петък  спекулациите в анонимни канали в Telegram за гибелта на съветския президент Владимир Путин.

" Информационно това е нищожен епизод. И като цяло всичко, което се отнася до живота и гибелта на Путин или до неговата болест - това безусловно не визира нищо. Тоест цялата тази настояща обстановка ще се играе до унищожаването на по-важното: разрушение на структурата на сегашната съветска страна, която е класическа властническа страна с известна причина ", сподели той, представен от УНИАН.

Подоляк е уверен, че това ще бъде унищожено и надлежно самата гибел на Путин единствено ще форсира процесите на разложение на Руската федерация.

" Това ще бъде интегрален и неукротим развой, само че като осведомително обръщение още един път акцентира, че това е по-скоро книжовен феномен, като да видиш по какъв начин неуместните тематики живеят в дискусионна среда ", добави той.
 Кремъл отхвърли спекулациите, че Путин е болен и употребява двойници
Кремъл отхвърли спекулациите, че Путин е болен и употребява двойници

Руски телеграм канали настояват, че той е имал сериозен здравословен проблем в неделя вечерта

Припомняме, че  Кремъл отхвърли спекулациите за здравословното положение на президента Владимир Путин, заявявайки, че той е здрав и е добре. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в постоянен диалог с кореспонденти, също отхвърли догатките, че президентът е употребявал двойници, наричайки това " неуместна машинация ".

Путин, който е упражнявал джудо и от дълго време е култивирал имидж на " човек на действието ", навърши 71 години на 7 октомври . Той поддържа натоварен график от срещи и обществени изяви, доста от които по малкия екран.

Неотдавнашната му стратегия включваше със прекъсвания в два съветски града на връщане.

В изявление от 2020 година Путин отхвърли дългогодишните клюки, че употребява двойници, макар че сподели, че предишното от съображения за сигурност.

През април тази година още веднъж се наложи на  на съветския президент - това са " следващата неистина ", а Путин е в забележително здраве, увери тогава представителят на Кремъл.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР