Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло

...
Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло
Коментари Харесай

Подоляк: Войната вече е на руска територия

Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло Подоляк сподели дали въоръжените сили на Украйна ще влязат на територията на Русия , оповестява УНИАН. 

" Няма смисъл да влизаме на територията на Руската федерация, тъй като войната към този момент се придвижва на нейна територия . Самите руснаци я придвижват върху себе си. Защото се връщат убийците, които незабавно правят доста закононарушения. Всичко се разпада там, тъй като управническите решения са верни, управлението алармира Не ", сподели Подоляк.

Той акцентира, че в Руската федерация ще се появят доста банди, с които тя към този момент е наситена

Според Подоляк най-важното е, че руснаците към този момент не са сигурни, че страната им се развива вярно, че е постоянна и монолитна. Той означи, че " те не престават да се хвалят, само че всичко това наподобява смешно ". Според него самите поданици на Руската федерация, в очакване, че нещо се готви и ще се случи, всичко ще рухне.
 В Украйна: Няма вид за замяна на територии против мир
В Украйна: Няма вид за замяна на територии против мир

Подоляк: С Путин е изцяло неосъществим да се преговоря, той умишлено има незаконни планове

" Няма смисъл да вървим там, тъй като незабавно щом се случи срив на фронта в някаква посока, в Русия ще стартира революционен развой - огромен протест... ", акцентира съветникът.

Той изяснява, че няма смисъл Украйна да завзема съветски градове даже единствено тъй като украинците са душевен доста разнообразни от жителите на Руската федерация.

" Защото, когато влезеш в непозната територия и в това време - душевен друг, би трябвало тотално да доминираш там - да го държиш под надзор, тъй като ще го намразят. Защо би трябвало да направляваме хората, които са останали в 17 век? Те не ни трябват. Във всеки случай Русия не генерира нищо потребно ", акцентира Подоляк.

Според него, в случай че навлезеш на вражеска територия, би трябвало да я контролираш най-малко за известно време. Украйна обаче ще би трябвало да похарчи доста средства за това, което е безусловно безсмислено. Украйна би трябвало да " срине фронта ", да предизвика революционен развой в Руската федерация, което е неизбежно, защото съгласно Подоляк самите руснаци желаят това. " Просто би трябвало да ускорим събитието и да гледаме с пуканки и розово шампанско ", споделя Подоляк.

Той счита, че революционните процеси ще доведат до възобновяване на политическия хайлайф в Руската федерация и някаква " слаба народна власт ". През това време обаче Украйна би трябвало да разбие всичко, което по някакъв метод свързва двете страни - безусловно цялото осведомително пространство, просвета и така нататък

Освен това Подоляк сподели, че Русия би трябвало да бъде осъдена финансово за разрушенията и нещастията, които донесе на Украйна. Това би трябвало да стане по подобен метод, че бъдещите генерации в Руската федерация да помнят (да знаят) за тази война и да усещат, че " към този момент са изгубили ". По-специално това може да се дължи на частичното изземване на потребни изкопаеми (приходи от тях), които се намират на територията на Русия и благодарение на които тя изнудва света.
 Михаил Подоляк: Русия намерено пиратства в Черно море
Михаил Подоляк: Русия намерено пиратства в Черно море

Украйна е подготвена на ответни мерки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР