Съветникът на акционерите в ЦСКА - Алън Пардю, коментира ситуацията

...
Съветникът на акционерите в ЦСКА - Алън Пардю, коментира ситуацията
Коментари Харесай

Пардю: Изградихме силен отбор и сме в борбата за титлата!

Съветникът на акционерите в ЦСКА - Алън Пардю, разяснява обстановката към клуба. Той сподели, че чака тимът да излезе от групата си в Лигата на конференциите и да играе в Европа и през пролетта.

Ето какво съобщи британският експерт пред специфичното издание, отдадено на присъединяване на “червените” в Лигата на конференциите:

" Загубихме първия мач с Виктория с 0:2, което направи задачата ни доста сложна. В началото трябваше да сме много съсредоточени, тъй като постоянно е значимо в сходен мач да постигнеш ранен гол. Ние го направихме и това ни успокои. Съперникът беше рисков и също имаше късмет да ни вкара гол, само че се защитавахме доста добре, водени от Матей. Смело мога да кажа, че беше най-хубавият на терена в този мач.

След като отбелязахме втория гол, и двата тима станаха малко нервни - те бяха изгубили двата си гола преднина, а ние се върнахме в общия дуел. Мисля, че всички към този момент се бяха примирили с дузпи, само че това малко придвижване на Матей на гредата промени всичко. Подобно центриране в професионалния футбол е доста рисково, тъй като може да се стигне даже и до автогол. Последва необикновено попадение, което безусловно ме измъкна от мястото ми. Всички в близост скачаха и беше ужасно да видя Стоичков да се радва по този метод.

През лятото изградихме мощен тим, само че във футбола постоянно се нуждаеш и от капка шанс. Важното е, че тимът е в групите на европейски шампионат. В битката за купата сме и просто би трябвало да вкарваме повече голове от всеки един противник. Всеки мач е обособена борба и би трябвало да бъдем оптимално съсредоточени. Бодьо/Глимт и Зоря са равностойни на нас, тъй че имаме действителна опция за второто място. На това се надявам и с неспокойствие чакам да го реализираме. Пожелавам на всички наши почитатели доста щастливи мачове и желая да знаят, че тяхната поддръжка е основна за триумфа на тима ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР