Съветите за красота могат да се считат за остарели и

...
Съветите за красота могат да се считат за остарели и
Коментари Харесай

Популярни бестселъри за красота, които ще ви спестят пари за козметика

Съветите за хубост могат да се смятат за остарели и подценявани, само че явно има нещо правилно в тях. С вярното им използване можете да спестите забележителна сума от покупката на козметика и да получите отлични резултати. Време е още веднъж да си припомните за тези бестселъри за хубост.

1. Витамини А и Е ще заменят скъпите козметични процедури

Витамините А и Е са в основата на сияещата кожа и гаранция за нейната хубост и младост. Аптечните капсули, които са доста евтини, съдържат всичко, от което има потребност всяка жена. Необходимо е да изпиете целия курс от потребни витамини и можете да забележите, че сухотата на кожата е изчезнала, лицето е безпрепятствено, няма признаци на отмалялост. Някой отбелязва, че даже „ пачия крайник “ си потегля. Капсулите могат да се поставят и вдомашни маски за коса. Всичко е просто, налично и допустимо най-ефективно.

2. Балсам за устни

Кремът за напукани зърна е инструмент, който е в арсенала на всички кърмачки и тези, които към този момент са отвън този интервал. Представеният артикул може да се ползва и като ефикасен еликсир за устни. Съставът му ще подхрани и омекоти кожата. През студения сезон това е същинска находка. След нанасянето на балсама, устните стават доста меки, деликатни, даже леко уголемени и дейно овлажнени.

3. Цинкова паста за акне

Борбата с пъпките е голям проблем, който води до доста неудобства на всяка възраст. Можете да опитате доста артикули, или можете просто да си купите цинкова паста. Тя бързо ще изсуши пъпката, която се е появила, ще облекчи възпалението. Този инструмент е чудесна бюджетна находка, която несъмнено би трябвало да е вкъщи. Важно е единствено да знаете, че с лекарството не трябва да се прекалява, то има странични резултати. Ако след 1-2 приложения обривът не изчезне, свържете се с кожен лекар, козметолог.

4. Вазелинът е повсеместен артикул за всички времена

Само един дребен буркан може да се трансформира в мощен домакински асистент. Активните съставки на продукта могат да се ползват като автобронзант и скраб, като овлажнител за устни и даже като помада за вежди. Този артикул ще укрепи миглите и може да се употребява като добавка към маската за коса. Най -важното е да купите първокласен вазелин и да го употребявате вярно.

5. Алое

Този прелестен артикул не може изцяло да отстрани единствено няколко казуса. Разбира се, това са дълбоките бръчки и напредналата пигментация. Във всички останали аспекти алоето е ефикасен и прелестен помощник за хубост. Той е част от подхранваща, овлажняваща козметика, успокоява изгарянията, облекчава дразненето и възпалението. Може да се ползва и като маска за лице.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР