Съветите на баба са най-ценни! Ако семейният ви живот се пука

...
Съветите на баба са най-ценни!
Ако семейният ви живот се пука
Коментари Харесай

Мъдра баба преди сватбата на внучката си ѝ дала безценен съвет

Съветите на баба са най-ценни!
Ако фамилният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а личната ви котка ви пренебрегва – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба.
Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на времето те ми помогнаха да преодолея всички рецесии на брака, да избягам от разрушителните конфликтни обстановки, да запазя любовта си и да отгледам красиви деца.
Съветите на баба:

Не се карайте със брачна половинка си пред децата. В противоположен случай те повече няма да ви почитат и бащата няма да има престиж пред тях. Резултатът е пренебрежение и непокорство.
Мъжете са по-склонни да оказват помощ, в сравнение с да извършват заповеди. Просто накарайте брачна половинка си да желае да прави това, което желаете.
Най-голямата полезност е мирът в фамилията. Дръжте го, научете се да си простите и да се поставяте преди всичко.
Не почиствайте, в случай че сте в неприятно въодушевление. Да бъдете в несъгласие със себе си, единствено ще сътвори повече нечистотия.
Не бъдете мързеливи, с цел да научавате нови неща. Умните и образовани деца могат да бъдат образовани единствено от майката. Умните деца ще имат обичайно бъдеще и сполучлив фамилен живот.

Не бъдете ревностни, в противоположен случай ще унищожите фамилията си. Ако брачният партньор обича и почита жена си, той в никакъв случай няма да я съобщи. Накарайте брачна половинка си да ви почита и обича!
Винаги приготвяйте вкусна храна и красиво украсявайте ястието. Не забравяйте, че брачният партньор ви не е звяр, който да яде каша.
Уважение – това е най-важното в фамилията. Ако има почитание, ще има обич.
Тези елементарни препоръки ще ви оказват помощ да спасите фамилията си и да излезете от всевъзможни житейски обстановки. Кажете на всички за тях!

Ето и още няколко житейски мъдрости за добър брак:
„ Не неналичието на обич, а неналичието на другарство, основава нещастни бракове. ” – Фридрих Ницше
Дръжте се за ръце. Шепнете си. Играйте. Отделяйте време един за различен. Бъдете забавни и заинтригувани. Ухажването и другарството, които в началото са ви събрали, не би трябвало да стопират, откакто към този момент сте си споделили „ да ”. Добрите и неприятните моменти в живота се претърпяват по-лесно когато знаете, че ще ги посрещнете с най-хубавия си другар.

„ Щастието не е нещо, което идва наготово. То произлиза от личните ни дейности. ” – Далай Лама
Щастието ви е ваша отговорност. А щастието на колегата ви си е негова отговорност. Не бъркайте – любовта на живота ви не е длъжна да ви обезпечава благополучие.
„ Ти не прошепна в ухото, а в сърцето ми. Не целуна устните, а душата ми. ” – Джуди Гарланд
Всеки ден в идващите 30 дни пробвайте 30-секундната целувка. Точно по този начин, целунете обичания си. Целуването понижава безпокойството и стопира ненужните мисли в главата. Увеличава равнищата на хормона окситоцин, който успокоява доста и дава чувство за мир. А и не забравяйте да се прегръщате. Прегръдките понижават напрежението и напрежението и също успокояват.
Инфо: bukvarche

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР