Съветите, които са били приложими за брака на вашите баби

...
Съветите, които са били приложими за брака на вашите баби
Коментари Харесай

20 златни съвета за хармоничен брак

Съветите, които са били използвани за брака на вашите баби и дядовци, едва ли биха били толкоз потребни и през днешния ден. Времената и нравите се трансформират, а това в допълнение обърква вътрешния ни компас.

Като за начало, убедете самите себе си, че имате невероятна връзка. Повтаряйте си го мислено. Използвайте това възприятие, с цел да култивирате уважението, прочувствената самостоятелност и поддръжка. Така ще превърнете пророчеството в действителност, поучава.

Вижте в нашата изложба 20 съвета от дългогодишни двойки, които ще ви вдъхновят да подобрите връзките с колегата ви. " Върху каквото и да работите, не забравяйте да задавате въпроса: " Имаш ли потребност от помощ? "
Може би ви звучи излишно. Много хора чество го не помнят, тъй като си мислят, че сътрудникът им е наясно с готовността им да спомагат.
Не го забравяйте. Важно е. " " Открий своето занимание и отделяй време за практикуването му.
И в никакъв случай не изпитвай виновност, че отделяш време за нещо, което те кара да се чувстваш добре. "   " Грижете се един за различен. Дори когато сте ядосани. "   " Подкрепяйте се даже и пред децата. Никой не би трябвало даже да си помисля, че може да ви настрои един против различен. " " Не пущам брачна половинка си да излезе от у дома, преди да ме е целунал и да ми е споделил, че ме обича. В последна сметка имаме единствено един живот. Когато стартира да хъркя, вместо да се нервирам, чествам, че е жив и здрав, че е у дома, че сме дружно. " " Тайната на щастливия брак? Много просто - обособени бани. " " Ключът е в това, да знаеш по кое време да се отдръпнеш. По време на спор идва миг, в който осъзнаваш, че е най-добре да направиш крачка обратно. В противоположен случай може да предизвикаш детонация. " " Трябваше да намеря мир, обич и себеуважение в самата мен, с цел да мога да го " сложа на масата " и да предложа тези красиви неща за шерване. " " Бъдете най-големите почитатели един на различен. И в никакъв случай не казвайте нищо лошо зад гърбовете си. " " Не се смей на него, а дружно с него. " " Общителността не е качество, с което всеки се ражда. Човек обаче може да го развие. Говорете повече, даже да не блестите с огромни обществени качества. Ключът е в връзката. " " Уважавайте неговите цели, ползи, страхове, фантазии и бъдете подготвени постоянно да го защитавате. " " Няма нищо ужасно и срамно в това, да потърсите професионална помощ, в случай че имате проблеми във връзката си. " " Приемете обстоятелството, че той от време на време е прав. И му го признайте. " " Не се съгласявайте да вършиме неща, за които нямате изключително предпочитание. Така ще извършите компромис с персоналното си благополучие. " " Заспиваме едновременно. Така можем да си поговорим и да заспим гушнати. " " Никога не се изказвайте неприятно по техен адрес пред близки и другари. " " Консултирайте се, преди да вършиме огромни финансови вложения. " " Направете щастието на колегата си ваш главен приоритет. " " Създайте си предписание в никакъв случай да не казвате избрани изрази. Например " Казах ти ". Премълчаването от време на време е огромно, само че целесъобразно изпитание. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР