Съветът НАТО-Украйна се събра на 28 март 2024 г. след

...
Съветът НАТО-Украйна се събра на 28 март 2024 г. след
Коментари Харесай

В Брюксел се проведе извънреден Съвет НАТО-Украйна

Съветът НАТО-Украйна се събра на 28 март 2024 година след неотдавнашните съветски въздушни удари против Украйна. Съюзниците изрично осъдиха ескалацията на съветските въздушни удари и потвърдиха уговорката си за по-нататъшно подсилване на отбранителните качества на Украйна. Това се споделя в известие, оповестено на уеб страницата на Северноатлантическия алианс.

Срещата се организира на равнище посланици и беше свикана по искане на Украйна. Съветът беше управляван от заместител генералния секретар Мирча Джоана, а украинският министър на защитата Рустем Умеров се причисли към срещата посредством видеоконферентна връзка.

„ се споделя в известието.

По-рано съветският външен министър Сергей Лавров съобщи, че разискването на изпращането на войски на Европейски Съюз в Украйна се дължи на неналичието на резултати в увеличението на военната помощ на Запада за въоръжените сили на Украйна.

„ означи Лавров.

„ сподели министърът, разяснявайки думите на френския президент Еманюел Макрон за вероятното изпращане на западни войски в Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Interaffairs

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24078Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед26793Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед65334Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед31153Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед13468Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед547117Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед177723Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135911Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121534Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91752Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов19124Напрежението сред НАТО и Русия растеХристо Георгиев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР