Съветът на Европейския съюз добави в сакционния списък шест руски

...
Съветът на Европейския съюз добави в сакционния списък шест руски
Коментари Харесай

ЕС наложи санкции на още шест руски компании

Съветът на Европейския съюз добави в сакционния лист шест съветски компании, свързани със строителството на Кримския мост . Това предава РИА Новости, като се базира на разпореждане, оповестено в формалното списание на Европейски Съюз.

„ Като част от ограниченията, които афишират анексирането на Крим и Севастопол за нелегално, Съветът на Европейски Съюз преглежда строителството на Керченския мост и по-нататъшните дейности като нарушаващи териториалната целокупност, суверенитет и самостоятелност на Украйна “, се загатва в документа.

В листата попадат фирмите: " Стройгазмонтаж-Мост ", АО " ВАД ", корабостоителния цех " Залив ", ПАО " Мостотрест ", институтът " Гипростроймост ", " Стройгазмонтаж – СГМ Груп ".

Мерките плануват заледяване на активите на фирмите в страните от Общността, също по този начин възбрана за физически и юридически лица, регистрирани в Европейски Съюз, да им дават средства, прецизира " Фокус ".

Общият брой на съветските огранизации, включени в санкционния спистк на Европейски Съюз, доближи 44. Освен това, Брюксел забрани влизането на територията на Съюза на 155 лица. Техните активи също са замразени.

От осведомителния център на " Крымский мост " означават, че новите наказания по никакъв метод няма да се отразят на плановете в Крим.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР