Съветът на Европейската атлетика единодушно одобри въвеждането на финансови стимули

...
Съветът на Европейската атлетика единодушно одобри въвеждането на финансови стимули
Коментари Харесай

Европейската атлетика развързва кесията

Съветът на Европейската атлетика единомислещо утвърди въвеждането на финансови тласъци за показване на лекоатлетите от идващото континентално състезание в Рим през 2024 година. Това стана през днешния ден по време на 171-ото съвещание на управата на организацията във Вилнюс (Латвия).

Форматът и структурата на наградите ще бъде обявена по-късно, само че за първи път в историята от дебютното издание на Европейските шампионати през 1934 година лекоатлетите ще получават сходни бонуси.
 Избраха кой да размени Добромир Карамаринов отпред на БФЛА
Избраха кой да размени Добромир Карамаринов отпред на БФЛА

Иван Колев е новият президент на федерацията

" Радвам се, че можем да обявим, че за първи път ще се раздават
бонуси за показване на Европейско състезание по лека атлетика. Това е историческо решение.

Предоставянето на тези награди за отлични достижения ще насърчи в допълнение най-хубавите състезатели в Европа да вземат участие в Рим през идващото лято, само че също по този начин ще способства в допълнение и за интереса от страна на почитатели и на медии, а това ще даде още по-голяма стойност на шампионата.

Ще продължим да влагаме стабилно във всички надпревари под наша закрила и в мероприятия, които да оказват помощ за развиването на леката атлетика. С това историческо решение на Съвета желаеме да повишим атрактивността на най-голямото събитие в нашия календар, само че без да подценяваме другите ни значими задължения ", съобщи президентът на Европейската атлетика Добромир Карамаринов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР