Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят

...
Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят
Коментари Харесай

Вълнуващият туристически фестивал Уикенд в Пловдив идва!

Съвет по туризъм – Пловдив и Община Пловдив Ви канят на " “. Петото издание на фестивала ще се организира в града под тепетата на 29, 30 и 31 юли 2022 година

" Уикенд в Пловдив “ е един от най-туристическите фестивали, провеждан в град Пловдив. Веднъж годишно и единствено през този уикенд имате опция да се насладите на магичния град, като се възползвате от голям брой атрактивни предложения и отстъпки (от -10% до -50%).

Как да се включите в " Уикенд в Пловдив " и да получите отстъпките

За да се възползвате от всички отстъпки това, което би трябвало да извършите е да се сдобиете с " Уикенд в Пловдив гривна “. Тя ще бъде Вашият пропуск за приемане на всички отстъпки в обектите участници.

Офертите

" Уикенд в Пловдив “ сплотява туристическия отрасъл и това е в името на туристите и жителите. Всеки посетител и пловдивчанин ще може да се възползва от над 30 предложения /до този момент/ за: хотелско настаняване, заведения за всеки вкус; туристически забележителности и интензивности за свободното време. За да бъде прекарването още по-интригуващо и запаметяващо се, уредниците са подготвили и няколко туристически интензивности със свободен достъп. Пълен лист с офертите може да следите на формалния уебсайт на събитието: За да се възползвате от отстъпката във всеки един обект, би трябвало да покажете своята " Уикенд в Пловдив гривна “.

Гривните

Гривни може да закупите авансово от офиса на съдружие " Съвет по туризъм - Пловдив ". По време на фестивала на 29, 30 и 31 юли, гривни ще откриете на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив " на основната улица в Пловдив - ул. " Княз Александър I Батенберг " до фонтана с копчетата и на ул. " Райко Даскалов " / “малката основна “/ пред постройката на Българска народна банка. Една от най-хубавите предложения е в партньорство с Grabo.bg.

.

Гривната Ви дава достъп до горещи понижения и още:

Покана за концерт на сцената на Античен спектакъл - Пловдив: " Италианска звездна нощ под небето на Пловдив "

За да се насладите на " Уикенд в Пловдив “ в оптималната степен, сме обезпечили за всички туристи с " Уикенд в Пловдив “ гривна, покана за свободен достъп до концерт " “ с присъединяване на Боби Соло – прочут италиански артист, музикант и кино артист, Едуардо Вианелло – артист, композитор и артист, считан за един от най-популярните италиански артисти от шейсетте години и обичаното българско Трио Сопрано / Trio Soprano от Пловдив. Водещ на концерта ще бъде Рафи Бохосян. Концертът се провежда с помощта на DAVID Professional, главен сътрудник на фестивала, и ще се организира на Античен Театър Пловдив на 30.07.2022 от 21:00 часа

и още

Уикенд в Пловдив Тур

" Уикенд в Пловдив гривната “ Ви дава опцията да преоткриете Пловдив по време на нашите безвъзмездни турове. Лицензирани екскурзоводи ще Ви покажат и опишат забавни обстоятелства от историята и живота на Пловдив. Туристическите обиколки са пешеходни до 2 часа в исторически център Пловдив. " “ ще започва от " Часовника на пощата “ и ще се реализира по следния график:

Петък 29 юли: 19:00 часа

Събота 30 юли: 09:00 часа и 18:30 часа

Неделя 31 юли: 09:00 часа

Спортувай гратис една седмица

" Уикенд в Пловдив гривната “ Ви дава опцията да започнете да се грижите за Вас и Вашето здраве. Към всяка гривна ще получите ваучър за едноседмичен безвъзмезден достъп в обектите на Атлетик фитнес в цялата стана.

Изненадите не стопират до тук:

" Уикенд предизвикателство “

Към всяка " Уикенд в Пловдив “ гривна получавате брошура " “. Ако приемете предизвикването и го извършите ще имате опцията да спечелите атрактивни награди. В какво се показва нашата ofline игра: в книжката ще откриете място за залепяне на 10 стикера. Първият от тях ще бъде комплимент от уредниците с логото " Уикенд в Пловдив “. Всеки стикер е с логото на обекта ще може да се вземе от всяка една локация, която е участник във фестивала, само че единствено при изискване, че сте се възползвали от " офертата “ на обекта. След като извършите " Уикенд предизвикването “ и съберете стикерите, би трябвало да ги снимате и да ги изпратите на уредниците по електронен път, разказан в същата брошура. Ето и какви награди очаквате тези от Вас, които са съумели да съберат своите стикери:

- Една нощувка за двама в " Новиз " хотел

- Една нощувка за двама в хотел " Одеон “

- Една нощувка и закуска в апартамент в хотел " Интелкооп “

- Ваучер за отстъпка на стойност 100 лева от " Амигос Травъл “ ООД за отмора в България или Гърция

- Ваучер на стойност 50 лева в студио за хубост и Релакс " Кадифе "

- Сауна за двама в " Новиз " хотел

- Ваучер на стойност 20 лева за консумация на място в сладкарница " Комплименти “

- Книжен туристически гид " Запознайте се Пловдив и още … “ с подпис и обръщение от създателя Румяна Титерякова – 3 броя

*Подробности към изискванията за приемане на премиите ще бъдат написани на ваучерите, които ще получат спечелилите.

Интерактивна карта на локациите и офертите

За Ваше облекчение е основана интерактивна карта с всички обекти и предложения, част от " Уикенд в Пловдив “. Картата ще е налична онлайн и ще може да я употребявате посредством Вашите смарт устройства. Също по този начин обектите ще бъдат обозначени със стикер " Уикенд в Пловдив локация “. Картата може да разгледате.

" Уикенд в Пловдив “ чака всички фенове на градския, културния, събитийния, кулинарния и развлекателен туризъм.

Очакваме Ви на 29, 30 и 31 юли 2022 година в град Пловдив.

*Фестивалът се финансира от годишната стратегия за развиване на туризма на Община Пловдив за 2022 г.*

*При предпочитание Вашия обект също да стане участник във фестивал " Уикенд в Пловдив “, апелирам свържете се с нас на имейл:

Партньори на фестивала са: DAVID PROFESSIONAL, АТЛЕТИК ФИТНЕС, СПА СТУДИО КАДИФЕ, ХОТЕЛ НОВИЗ, ХОТЕЛ ОДЕОН, ХОТЕЛ " ИНТЕЛКООП “, СЛАДКАРНИЦА " COMPLIMENTI “, АМИГОС ТРАВЕЛ, РУМЯНА ТИТЕРЯКОВА.

Медийни сътрудници на фестивала са:, КАТРА ФМ, БНР - ПЛОВДИВ, BGTOURISM.BG,  PODTEPETO.COM, PLOVDIV-ONLINE.COM, FRAMAR.BG, SOL Communications, LICATANAGRADA.COM, FILIBE.COM, FEST-BG.COM, HOW2PLOVDIV.COM, WINETOURS.BG, ГРАБО МЕДИА АД.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР