Саутхемптън привлече хърватското крило Мислав Оршич от Динамо (Загреб) в

...
Саутхемптън привлече хърватското крило Мислав Оршич от Динамо (Загреб) в
Коментари Харесай

Саутхемптън се подсили с хърватски национал

Саутхемптън притегли хърватското крило Мислав Оршич от Динамо (Загреб) в опит да усили очакванията си за оцеляване във Висшата лига.

Оршич, който игра в шест мача за Хърватия на Световното състезание в Катар и означи победния гол в дуела за третото място против Мароко, подписа контракт за две години и половина с британския отбор.

Саутхемптън е убедил управлението на Динамо да се раздели с Оршич, като е направил оферта от 6 милиона английски лири плюс бонуси, откакто Евертън и Нотингам Форест също са имали интерес 30-годишния състезател.

" Светците " са на дъното в класирането на Висшата лига след провалянето с 0:1 от Форест в сряда, шестата им поредна загуба в шампионата.

Мениджърът на Саутхемптън Нейтън Джоунс беше назначен за правоприемник на Ралф Хазенхютъл едвам през ноември, само че към този момент е под напън, откакто стана вторият ментор на " светците ", който губи всички от първите си четири мача във Висшата лига след Найджъл Адкинс през сезон 2012/2013.

Джоунс ще се надява Орсич да трансферира изключителния си връх против британски тимове в континентални надпревари във Висшата лига. Хърватинът вкара единствения гол, когато Динамо победи Челси в първия кръг на Шампионската лига по-рано този сезон, а в същото време означи хеттрик при успеха в Лига Европа против Тотнъм през 2021 година.
 Нов неуспех във футболната кариера на Деле Али
Нов неуспех във футболната кариера на Деле Али

Бешикташ предварително приключва неговия договор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР