САУТ БЕНД, Индиана (AP) — Първокурсничката Hannah Hidalgo имаше 23

...
САУТ БЕНД, Индиана (AP) — Първокурсничката Hannah Hidalgo имаше 23
Коментари Харесай

Дабъл-дабъл на Хидалго води Notre Dame Notre Dame Notre Dame Notre No5

САУТ БЕНД, Индиана (AP) — Първокурсничката Hannah Hidalgo имаше 23 точки и 12 битки, с цел да помогне на Notre Dame Notre Dame да победи петия класира Virginia Tech 71-58 в четвъртък вечер.

Virginia Tech (23-5, 14-3 ACC) прекъсна своята серия от 10 победи, само че в последна сметка завоюва първата си купа от постоянния сезон на ACC като номер 12 щат Северна Каролина победи номер 19 Сиракуза със 75-71 в продълженията в четвъртък. Hokies завоюваха короната на ACC Tournament през предишния сезон и доближиха до Финалната четворка.

Имаше доста залог, когато влезе в играта и за двата тима, до момента в който се бореха за преимуществата след сезона. Hokies бяха класирани под номер 5 в разкриването на NCAA по-рано през нощта. Нотр Дам (22-6, 12-5) е малко отвън Топ 16 и има късмет да бъде хазаин на игри от първи и втори кръг.

Идалго, висок 5 фута и 6 пойнтгард, който води в ACC при отбелязване на 23,7 точки на мач, възпламени бърза офанзива на Fighting Irish, която накара Нотр Дам да се състезава с пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР