Саудитски принц пръснал над 600 000 евро по време на

...
Саудитски принц пръснал над 600 000 евро по време на
Коментари Харесай

Саудитски принц пръсна над 600 000 евро на ваканция в Турция

Саудитски принц пръснал над 600 000 евро по време на едноседмична почивка в турския курорт Бодрум, написа Daily Telegraph.

Принц Алуалед Бин Талал бин Абдулазиз ал-Сауд, един от най-богатите мъже в кралството, дошъл в курортния град на Егейско море с десетки членове на фамилията си, чиновници и телохранители.

Частният му аероплан дошъл в града на 14 август с над 300 куфара, които трябвало да бъдат превозени с камион до хотела му, оповестява вестник Hirriyet.

62-годишният принц се отдал на пристрастеността си да кара колело, като пренесъл 30 велосипеда и обикалял към крайбрежния град, придружаван от десетки охранители.

Той пръснал близо 400 000 евро за заслон по време на пътуването, което включвало наемането на хотел до плажа, близка вила и няколко къщи. Принцът прекарвал дните си на яхтата си Kingdom 5KR, която се намирала на котва в курорта.

86-метровата яхта преди този момент била благосъстоятелност на Доналд Тръмп, който я продал на саудитския принц през 1991 година

Принцът се хранел с още 14 посетители в Nusr-et Steak House. Явно удовлетворен от храната си, той оставил бакшиш от близо 4800 евро.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР