Сателитни снимки показват напредък в изграждането на завод, който ще

...
Сателитни снимки показват напредък в изграждането на завод, който ще
Коментари Харесай

Русия изгражда завод за дронове камикадзета за унищожаване на украински енергийни съоръжения

Сателитни фотоси демонстрират прогрес в построяването на цех, който ще създава всеобщо в Русия дронове камикадзе по ирански дизайн, които Москва се чака да насочи против украински енергийни уреди, заяви " TVP World ".

Въпреки напредъка, нито Съединени американски щати, нито техните съдружници са наложили наказания на притежателя на завода, JSC Alabuga, или на обвързваните с него компании, съгласно отчет на Института за просвета и интернационална сигурност.

В отчета се оповестява още за сателитна фотография от средата на септември, която демонстрира, че новото строителство в завода " директно " кореспондира с изтеклия проект на постройката, който вестник " Вашингтон пост " показа с института по-рано тази година.

Според други изтекли документи постройката ще бъде употребена за всеобщо произвеждане на иранската ракета " Шахед-136 ", което ще включва възстановяване на иранските индустриални процеси.

Заводът е ситуиран на 800 км източно от Москва в Република Татарстан. JSC Alabuga е 66% благосъстоятелност на централното държавно управление и 34% на републиката, се показва в отчета.

През юни Белият дом съобщи, че Русия и Иран наподобява задълбочават съдействието си в региона на защитата и че в допълнение към доставките на безпилотни самолети, Техеран работи с Москва за производството на ирански дронове в Alabuga.

Зимата наближава

" С бързото приближаване на зимата... може да се чака, че Русия ще форсира офанзивите си с " Шахед-136 " против жизненоважната енергийна инфраструктура на Украйна, причинявайки жестоки условия на живот на цивилното население ", гласи отчетът. Украинският президент Володимир Зеленски предизвести страната си да се приготви за съветски удари по енергийната инфраструктура. Миналата зима Русия отприщи талази от такива офанзиви, които доведоха до прекъсване на тока в огромните градове.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР