Състоянието на военно-промишления комплекс тревожи членовете на партия АБВ. Председателят

...
Състоянието на военно-промишления комплекс тревожи членовете на партия АБВ. Председателят
Коментари Харесай

Военно-промишленият комплекс се съсипва умишлено, тревожат се от АБВ

Състоянието на военно-промишления комплекс тревожи членовете на партия АБВ. Председателят на партията Константин Проданов е обезпокоен, че избрани фактори желаят да пратят военнопромишления комплекс в предучилищна, съобщи на конференция той.

Проданов посочи, че точно този бранш дава най-голям % от брутния вътрешен артикул , като от години не е имало подобен висок експорт на оръжие. Секторът дава работна мощ. Държавата желае да съсипе военно-промишления комплекс , съгласно АБВ.

 Лицензът на
Лицензът на " Емко " лишен поради нередности в сигурността

Предстои съвещание на Междуведомствения съвет

От партията допускат, че стартира заличаването на КИНТЕКС, с цел да бъде ударено ЕМКО . Управляващи и съпротива оглушително мълчат, съгласно думите на Константин Проданов.

 500 оръжейници стачкуват при Прохода на Републиката
500 оръжейници стачкуват при Прохода на Републиката

Причината е в замразения лиценз на предприятието им

Румен Петков осведоми, че съзнателно се изключвал военният министър Красимир Каракачанов от съвещанията на междуведомствената група, която проучва ВПК и проблемите в бранша. Според Петков виновност има министърът на стопанската система.

Прокуратурата би трябвало да се занимае с управлението на КИНТЕКС и министъра на стопанската система, предлага Румен Петков. Те би трябвало да дадат пояснения и пред икономическата парламентарна комисия. На тази вакханалия би трябвало да се постави край, настоя Румен Петков.

Петков остро разкритикува министъра на стопанската система Емил Караниколов: " Той, благият, толкоз е надалеч от действителността, толкоз му е улепило релето ".

 Отнемането на лиценза на
Отнемането на лиценза на " ЕМКО " е целеустремен удар, счита Румен Петков

Политикът от АБВ желае Борисов да уволни министрите

Икономическият министър, съгласно него, мишкувал. Караниколов бил " исполин на мисълта ". Ненадминат ще остане в това, което направи, предвижда Румен Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР