Състоянието на силно алкохолно опиянение не попречи на 50-годишна украинка

...
Състоянието на силно алкохолно опиянение не попречи на 50-годишна украинка
Коментари Харесай

Уникални СНИМКИ: Пияна шофьорка падна от колата и заспа на асфалта

Състоянието на мощно алкохолно замайване не попречи на 50-годишна украинка да седне зад кормилото. Все отново, да напусне рамките на двора си тя по този начин и не съумяла - на мястото дошъл полицейски патрул, извикан от очевидци.
Инцидентът е станал на бул. " Правда " в Киев, в двора на жилищен дом. Местен гражданин, който разхождал кучето си, забелязал две пияни дами, които излизали от входа и се насочвали към паркиран наоколо джип. Без да реагират на апелите на очевидеца да н вършат нелепости, дамите седнали в колата. В този миг мъжът извикал пътна полиция.

За благополучие, пияната шофьорка дружно със своята пътничка не съумели да изоставен рамките на двора преди идването на патрула. Обвиненията по собствен адрес те пред стражите на реда изцяло отричали. Трябва да се означи, че до момента в който органите на реда съставяли протокола, шофьорката паднала от колата, а по-късно и заспала, уютно свивайки се на кравай на студения асфалт.

Полицаите извикали спешна помощ. Опасявайки се от следствията от алкохолно натравяне, медиците хоспитализирали дамата. Започнато е следствие.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР