Състоянието на публичните финанси е изключително тежко. Свидетели сме на

...
Състоянието на публичните финанси е изключително тежко. Свидетели сме на
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Свидетели сме на рекорден дефицит и дълг

Състоянието на обществените финанси е извънредно тежко. Свидетели сме на рекорден недостиг и на дълг, който е към 13 милиарда Не можахме да получим решения в програмата на сътрудниците от ПП-ДБ. В програмата им има заложен 3% недостиг, само че не се споделя по какъв начин ще стане това. Ние в края на сметката отново не знаем по какъв начин ще стане. Това съобщи Теменужка Петкова от ГЕРБ, съобщи кореспондент на " Фокус "

По думите ѝ в цялата управническа стратегия на Политическа партия не са съумели да забележим ограничения за преодоляване на инфлацията. " Нямаме отговор на този въпрос, само че имаме мярка за метаморфоза на структурите на МФ. Не е ясно още веднъж какво тъкмо се цели. Мярката е обвързвана по ПВУ съгласно техните претекстове. Никъде не успяхме да забележим какви са ограниченията, тъй че България да се причисли към Организацията за икономическо сътрудничество и раз ", добави Петкова. 

" Политиката на Политическа партия в региона на финансите не дава отговори на настоящите въпроси нито дава решени на проблемите ", безапелационна е тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР