Състезателят на Спортен клуб по лека атлетика Берое по скок

...
Състезателят на Спортен клуб по лека атлетика Берое по скок
Коментари Харесай

Мирела Демирева е Лекоатлет на 2017 г. в СКЛА Берое

Състезателят на Спортен клуб по лека атлетика " Берое " по скок на височина Мирела Демирева беше избрана за Лекоатлет на 2017 година на клуба. Най-високото достижение през годината на Демирева е седмото място на Световното състезание по лека атлетика в Лондон това лято, както и първо място на интернационалния шампионат " Самарско знаме " плюс сребърен орден от Балканските игри. Мирела Демирева не съумя да участва персонално на церемонията по награждаването в Парк-Хотел " Стара Загора ", само че благодари с видеопоздрав от Испания, където сега е на подготвителен лагер.

Клубът отличи още 9 свои състезатели, които дружно с Демирева оформиха символичния " тим " на 10-те най-хубави лекоатлети на СКЛА " Берое " за 2017 година. Това са спринтьорът Денис Димитров с 5 златни, 1 сребърен и 1 бронзов орден от национални и интернационалните надпревари, Иван Попов с 1 златен, 3 сребърни и 4 бронзови медала, Диляна Йоргачкова с 1 златен, 2 сребърни и 2 бронзови медала, Милен Пасков с 1 златен, 1 сребърен и 2 бронзови медала, Елеонора Драгиева - висок скок, с 1 златен, 1 сребърен и 1 бронзов орден, Велин Коваленко с 2 сребърни медала от националния шампионат, Стефан Стефанов с 1 златен, 1 сребърен и 1 бронзови медала, Марк Славов - мятане на копие, със сребърен орден от интернационалния шампионат " Самарско знаме ", и щафетата на клуба в лицето на Живодар Костов, Александър Стайков, Алекс Йорданов и Живко Георгиев, които завоюваха златния орден на 4х400 м. от Националния шампионат по лека атлетика. Изброените 10 лекоатлети имат и други положителни достижения през годината с класирания от 4 до 10-то място.

Отличието " Треньор на 2017 година " получи София Събева. Спортистите бяха наградени с купи, връчени им от зам. кмета на Стара Загора госпожа Красимира Чахова, и бяха поздравени от члена на УС на клуба госпожа Емилия Драгиева. Тя съобщи и посланието на президента на СКЛА " Берое " господин Иван Колев, който пожела на над 500-те членове на клуба, измежду които доста деца, здраве и още по-високи спортни върхове през новата 2018 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР