Състезателят на СК „Чавдар 2015“ в Бяла Слатина Симеон Пенев

...
Състезателят на СК „Чавдар 2015“ в Бяла Слатина Симеон Пенев
Коментари Харесай

Млади сумисти от Бяла Слатина с голям успех на Европейското в Унгария /снимки/

Състезателят на Семеен кодекс „ Чавдар 2015 “ в Бяла Слатина Симеон Пенев стана вицешампион на Европейското състезание по сумо в Унгария. При извънредно огромна конкуренция с присъединяване на състезатели от над 15 страни момчетата отидоха, видяха и завоюваха медали.
Четирима състезатели от локалния клуб бяха включени в националния тим на България по сумо. И четирите момчета потвърдиха, че са същински бойци освен на татамитото в България, само че излязоха със самочувствие и дух на такова огромно състезание като Европейското по сумо.
Симеон Пенев завоюва сребърен орден при юноши до 16 години, Денис Рушидов и Симеон Пенев взеха бронзови медалисти при юноши до 14 години, Борислав Борисов остана пето място, а Пламен Спасов зае седмо място.
Едно малко и незабележимо градче като Бяла Слатина има своите първенци с помощта на упорития труд на състезателите и техните треньори:
Майстор на спорта Маргарита Тумпалова – треньор на Семеен кодекс “Чавдар-2015 “, която направи чудото да открие тези надарени момчета, да ги научи и да ги направи спечелили освен в България, само че и в Европа.
Християн Янчев – треньор на Семеен кодекс “Чавдар-2015 “, ученик на централно спортно учебно заведение „ Олимпийски очаквания “, който с неуморимия си труд направи от тези момчета същински бойци и ги възпита да се борят мъжки и да побеждават.
Клубът благодари на родителите, които със своята отдаденост подкрепяха своите деца и треньори, на община Бяла Слатина, която обезпечи зала за спортистите от Семеен кодекс „ Чавдар-2015 “, на хората, които поддържаха надарените белослатински деца и направиха допустимо те да покажат своя гений в Унгария!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР